Місто

​У житомирських парках стартував сезон атракціонів: ціни не підвищили, а на касах планують встановити термінали

14 May 2021, 11:58

У житомирських парках стартував сезон атракціонів. Усі каруселі отримали сертифікати безпеки та допущені до експлуатації. Вартість квитків залишилася на рівні минулого року.

Човнову станцію у гідропарку планують відкрити 10 червня, де житомиряни зможуть взяти на прокат катамаран, човен чи сапборд.

«Ціни з минулого року не змінювались та змінюватись не будуть, тобто дитячий білет, як коштував 15 грн, так і буде 15 грн, дорослий - 25 грн. По прокату човнів та катамаранів, одна година - 50 грн. У нас ще є чотирьохмісні катамарани, він буде коштувати 70 грн. Відкривається човнова станція після закінчення періоду нересту - це 10 червня. До 10 червня приводяться до ладу плавзасоби й з 10 червня ми чекаємо відвідувачів. Всі дозволи є, декларація на початок робіт нами подана, тому всі атракціони знаходяться у справному стані й будуть працювати увесь сезон», - говорить директор КП «Парк» Ігор Леонченко.


У будні охочих покататися небагато, однак, за словами працівників, на вихідних до атракціонів стоять черги.

Окрім комунальних, на території парку працюють і приватні атракціони.

«Насправді їх небагато і в гідропарку це два мотузкових парка, в парку Гагаріна один мотузковий парк. Вони розміщені на умовах спільної діяльності, тобто власники цих атракціонів кожного місяця присилають гроші за розміщення на нашій території», - додає директор КП «Парк» Ігор Леонченко

Ціна одного пролазу на дистанції для дітей коштує 30-35 грн, два інших рівні - 80 та 140 грн.

Директор КП «Парк» також зазначив, що у касах двох парків планують встановити термінали для безготівкової оплати квитків.

Нагадаємо, у 2022 році в житомирському парку імені Гагаріна планують зробити реконструкцію та замінити радянські атракціони.

Як можна було розважитися у житомирському гідропарку минулого року та скільки це коштувало - у сюжеті від 18 серпня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк атракціони квиток термінал каса гідропарк  
Матеріали по темі