Місто

​Щасливі власники квартир в житловому комплексі «River City» вже готуються до заселення, перший будинок здали в експлуатацію

27 May 2021, 10:32

Милуватись краєвидами під заспокійливий шум річки Тетерів з вікон власної квартири – така мрія вже стає реальністю для житомирян. На території зеленої зони, поруч з річкою вже зданий в експлуатацію і чекає на власників перший з шести будинків дивовижного житлового комплексу “River City”.

Інфраструктура комплексу просто вражає, оскільки тут передбачено:

  • зручне та просторе планування квартири
  • індивідуальне опалення;
  • розвинена інфраструктура: магазини, банки ресторани;
  • дитячі/спортивні майданчики;
  • гостьовий/підземний паркінг;
  • пляж на березі річки Тетерів;
  • зона барбекю;
  • дитячий дошкільний заклад;
  • зони відпочинку;
  • закрита територія;
  • життя в екологічній місцевості на березі річки Тетерів.

Це повноцінне «місто в місті» із закритою територією. В проєкті реалізуються спорудження 6-ти будинків класу «комфорт+» з сучасною архітектурою. У будинку – квартири з просторими кімнатами, продуманим плануванням та захоплюючим панорамним видом з вікна. Перша черга будівництва ЖК “River City” складатиметься із трьох 16-ти поверхових будинків, по 112 квартир кожен. Перший будинок вже готовий до заселення і щасливі власникнезабаром починають ремонт. Придбати квартиру мрії можете і Ви, адже жити у квартирі зі зручним плануванням, в хорошому районі з розвиненою інфраструктурою, бажання цілком здійсненне.


Всі об’єкти на території комплексу втілені для максимально комфортного життя мешканців та відповідають європейському рівню життя. Ключовими перевагами “River City” є якість, комфорт, доступність та надійність, адже новий житловий комплекс будує надійний забудовник “Інтергал-Буд”. Компанія працює вже 17 років в будівельній сфері України. Житлові комплекси від “Інтергал-Буд” вже завоювали довіру жителів: Києва, Львова, Чернівців, Ужгорода та Рівного.

Квартири в ЖК “River City”вже сьогодні можна придбати з розстрочкою платежів на 3 роки, з першим внеском 10%. А також можлива іпотека на житло від акредитованих банків.

Кваліфіковані менеджери відділу продажу житлового комплексу «Рівер Сіті» допоможуть Вам підібрати майбутню квартиру та допоможуть експертними порадами. Менеджери розрахують оптимальний варіант оформлення розтермінування від забудовника чи іпотеки, а також нададуть всі додаткові матеріали для ознайомлення.

ГРАФІК РОБОТИ

Понеділок – п'ятниця: 9:00-19:00

Субота: 10:00-15:00

Неділя: вихідний

Офіційний сайт – https://river-city.com.ua/

Cторінка у Facebook - https://www.facebook.com/intergalbud.zhytomyr

Сторінка Instagram - https://instagram.com/intergalbud.zhytomyr/

Телефон: +38 (097) 201 11 88

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рівер Сіті будівництво житловий комплекс  
Матеріали по темі