Місто

У Житомирі розпочали запуск води після відключення, але попереду ще хлорування

4 June 2021, 18:52

Близько 18:00 год. 4 червня у Житомирі почали поступово відновлювати водопостачання, яке було тимчасово припинене з 22:00 год. 3 червня.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Розпочали запуск води. Вже за кілька годин в оселях житомирян відновиться водопостачання. У найвіддаленіших районах вода піде з кранів до ранку, 6:00», – йдеться у дописі.

Мер зазначає, що з ночі працівники комунального підприємства «Житомирводоканал» демонтували старі засувки та встановлювали нову запірну арматуру.

«Це ще один крок до початку реконструкції трубопроводу, одного з найважливіших у забезпеченні водопостачання Житомира», – зауважує мер.

Він також нагадує споживачам, що одразу після запуску води працівники водоканалу радять спускати її впродовж кількох хвилин. Вода стане чистішою, як тільки тиск стабілізується.

Як у Житомирі 4 червня 2021 року ремонтували водогін, поки було відключене водопостачання, дивіться у фоторепортажі

Пояснення директора КП «Житомирводоканал» стосовно відключення і хлорування води дивіться у відеосюжеті від 31 травня 2021 року

Нагадаємо, 3 червня о 22:00 год. у Житомирі призупинили водопостачання, яке планували поновлять у ніч з 4 на 5 червня. Одразу після проведення робіт із заміни запірної арматури буде відбуватися промивка та дезінфекція водопровідних мереж, яка триватиме з 20:00 5 червня до 20:00 6 червня. Тож воду в цей період можна буде використовувати лише для технічних потреб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водопостачання відключення водомережа ремонт водоканал засувка  
Матеріали по темі