Місто

«Volia» у Житомирі: які послуги доступні абонентам оператора

7 June 2021, 13:29

Послугами провайдера «Volia» постійно користуються сотні тисяч абонентів із різних областей України. Вони доступні жителям 33 міст, у тому числі й Житомира. Користувачам надаються послуги в квартиру. Тарифи — різноманітні та вигідні за ціною. Про деякі з них — короткий огляд далі.

Інтерактивне телебачення

ОТТ ― новий формат надання одночасного доступу до інтернету та цифрового телебачення. Якщо в кабельному ТБ передача сигналу відбувається за допомогою спеціального кабелю, то в інтерактивному ― через інтернет-з’єднання. Головна умова ― наявність інтернету та приставки, яка забезпечить відмінну якість картинки, звучання. Якщо в будинку є Smart TV, тоді зв’язок з мережею забезпечується через комутаційний кабель або Wi-Fi-з’єднання.

Ще одна особливість інтерактивного телебачення ― можливість використання послуг оператора, якщо «VOLIA», один із провайдерів Житомира, надає вам доступ до інтернету.

Мобільне телебачення

Це послуга перегляду телеканалів і фільмів на смартфонах, планшетах. Передача даних здійснюється через 3G-мережу мобільного оператора чи Wi-Fi. Що для цього потрібно? Установити додаток, зареєструватися та оплатити вибраний тариф. У додатку «Volia TV» доступні 110 телеканалів з України та інших країн світу. Фільм або програму можна в будь-який момент поставити на паузу чи за потребою перемотати. Крім того, доступний архів, де зберігається ТБ-контент за останні сім днів.

Швидкісний інтернет

Із сучасних видів зв’язку провайдер пропонує на вибір три варіанти:

  1. Кабельний, коли в будинок або офіс інтернет підводять за допомогою оптичного кабелю чи витої пари. Швидкість з’єднання ― до 100 Мбіт/с, хоча провайдер пропонує пакети до 500 Мбіт/с та 1 Гбіт/с.
  2. Бездротовий, коли вихід в інтернет здійснюється через Wi-Fi-роутер.
  3. Мобільний, коли всі канали доступні на одному ґаджеті. Для клієнтів оператора lifecell особливо вигідним буде пакет «Volia і lifecell», з інтернетом до 100 Мбіт/с, з доступом до серіалів, фільмів кінотеатру «Volia Cinema» та безлімітними дзвінками.

Якщо ви проживаєте в місті, то пріоритетний тип з’єднання ― кабельний, а за містом ― мобільний.

Як підключити

Для підключення послуг український провайдер пропонує заповнити онлайн-заявку й дочекатися дзвінка оператора. Якщо є сумніви щодо вибору пакета, можна звернутися до кол центру або до фахівців Центру продажу та обслуговування у Житомирі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Volia інтернет провайдер мобільне телебачення  
Матеріали по темі