Місто

У Житомирі call-центр запрошує на вакцинацію проти COVID-19 містян, які записалися через додаток «Дія»

10 June 2021, 16:49

Працівники call-центр комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» запрошують на вакцинацію житомирян, які записалися через додаток «Дія». Зробити щеплення проти COVID-19 пропонують в центрі масової вакцинації, який запрацює з 12 червня.

Таке запрошення вже отримали майже 800 осіб.

«12-13 червня, у суботу та неділю, буде працюватиме центр вакцинації, тому call-центр зараз займається тим, що обдзвонює людей по системі «Дія». Це основне наше питання, також є «гарячі лінії» МОЗ, куди люди можуть самостійно зателефонувати й запитати про вакцинацію: як буде проводитись, де буде проводитись. call-центр вже обдзвонив до 800 осіб. На суботу у нас заплановано 200 осіб, вони прийдуть на отримання вакцини CoronaVac на неділю також вже заплановано, записані люди», – каже завідувач амбулаторії №12 Олександр Косміна.


Медики також зауважують: у Житомирі зафіксували негативний побічний ефект лише в однієї пацієнтки.

«На сьогодні по Житомиру, по району, зроблено майже 14 тисяч вакцин. Статистика в тому полягає, що небажана побічна дія від вакцини була виявлена лише в однієї пацієнтки, яка полягала в підвищенні температури та почервоніння в місці ін'єкції, але зараз стан пацієнтки нормальний, ніяких ускладнень, які загрожують життю, не було», – додає завідувач амбулаторії №12 Олександр Косміна.

Кол-центрі працює з 8:00 до 20:00. Сюди звертаються, щоб дізнатися графік роботи лікаря або амбулаторії, записатися на прийом або знайти собі сімейного лікаря.

Телефон call-центру: 0(800)-350-436

Нагадаємо, з 12 червня у Житомирі запрацює центр вакцинації від COVID-19, який функціонуватиме на базі ЗОШ № 6. Питання зі створення центру вакцинації розглянули 8 червня на засіданні виконавчого комітету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вакцина вакцинація щеплення call-центр  
Матеріали по темі