Події

​Зі ставка поблизу Малина водолази дістали тіло загиблого рибалки

11 June 2021, 11:16

На ставку поблизу Рудні Вороб’ївської Малинської громади втопився 40-річний рибалка.

Про це 11 червня повідомили в управлінні з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської ОДА.

«Прикрий інцидент трапився 9 червня у Коростенському районі (Малинська ТГ). У місцевому ставку села Рудня Вороб’ївська під час вилову риби втопився чоловік, 1981 року народження. 10 червня працівниками Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби тіло потопельника було вилучено з води. Наразі з'ясовуються обставини надзвичайної події», - йдеться у повідомленні.

У водолазній службі розповіли подробиці події.

"10 червня о 14 год. 45 хв. до Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби Житомирської обласної ради надійшло повідомлення з відділу поліції №1 Коростенського районного управління Національної поліції в Житомирській області, про те, що під час вилову риби на ставку в селі Рудня–Вороб’ївська (Малинська ТГ) втопився чоловік 1981 року народження. По прибуттю водолазної групи на місце події було проведено пошукові заходи. Завдяки вмілим, рішучим та професійним діям водолазів швидко тіло рибалки було виявлено, піднято та доставлено до берега і передано працівникам поліції", - повідомили в ЖОКСАРС.

В управлінні уточнили, що цьогоріч на водних об'єктах області загинуло вже 8 осіб та ще 2 було врятовано.

Нагадаємо, 30 травня 2021 у водоймі поблизу Чуднівського спиртзаводу заявили тіло місцевого жителя, 1956 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 7 травня 2021 року в річці Гуйва неподалік села Зарічани Житомирського району рибалка помітив тіло людини. Рятувальники вилучили його з води. Загиблим виявився 37-річний військовослужбовець Віктор Гарбар, житель села Вертокиївка Житомирського району, який зник 16 квітня 2021 року та перебував у розшуку.

25 травня 2021 року в місті Коростень Житомирської області на березі річки було виявлене тіло місцевого жителя, 23-річного Сергія Тищенка, якого декілька днів розшукували рідні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: утоплення потопельник водойма ставок Малин  
Матеріали по темі