Події

​У селі Житомирської області нетверезий водій за кермом ВАЗ злетів у кювет та перекинувся: до реанімації потрапила пасажирка та двоє її дітей

14 June 2021, 13:03

Неподалік села Підлуби Ємільчинської територіальної громади Новоград-Волинського району 12 червня близько 18:00 сталася дорожньо-транспортна пригода, в які травми отримали двоє маленьких дітей, пасажирка та водій ВАЗ. Нині мама та діти перебувають в реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-21013, 31-річний житель району, рухаючись автошляхом, не впорався з керування, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. У результаті водій отримав травми, що не потребували ушпиталення. Також у салоні транспортного засобу знаходились троє пасажирів: 28-річна місцева жителька та двоє її дітей. У жінки медики діагностували перелом руки. А 5-річну дівчинку та 2-річного хлопчика з травмами різного ступеню тяжкості ушпиталили до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Під час обстеження було засвідчено стан алкогольного сп’яніння водія (1,85 проміле). Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу», – йдеться у повідомленні.

Триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Законодавством таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 29 травня у Житомирській області зіткнулись два ВАЗи: травми отримали водії та 7-річний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: діти ДТП ВАЗ Підлуби реанімація  
Матеріали по темі