Події

У Коростені розшукали 5-річного хлопчика: поцупив у мами 500 грн та поїхав маршруткою купувати іграшку

14 June 2021, 16:27

За тиждень (з 7 по 13 червня) поліцейські Житомирської області розшукали та повернули додому 13 дітей. Юні мандрівники йшли з місць проживання у Житомирському, Коростенському та Бердичівському районах. Усіх їх розшукали та повернули до місць проживання. Зокрема, у Коростені рідні й поліцейські розшукували 5-річного хлопчика. Як виявилося, малюк взяв у мами гроші та подався маршруткою до магазину.

Про це 14 червня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«13 червня звістка про зникнення 5-річного жителя м. Коростеня підняла по тривозі працівників місцевого райуправління поліції. Мама хлопчака звернулася до правоохоронців увечері, близько 19:50, після безуспішних самостійних пошуків сина», – йдеться у повідомленні.

Вже за 15 хвилин з’ясувалося, що малий досить самостійний: він сів на місцеву маршрутку та поїхав до крамниці, де придбав собі нову іграшку за гроші, які взяв з маминого гаманця. Потому знову сів на автобус, щоб повернутися додому. Там малюка й зустріли поліцейські.

«Як з’ясувалось, хлопчик без супроводу дорослих не привернув увагу ні водіїв та пасажирів, ні продавців крамниці, де він розрахувався 500-гривневою купюрою. На щастя, попри байдужість дорослих, з дитиною не сталося нічого лихого», – коментує ситуацію керівник підрозділу ювенальної превенції поліції Житомирщини Наталія Гончарук.

Зрозумівши, як хвилювалися його рідні, маленький коростенець пообіцяв, що більше ніколи так не робитиме.

Загалом найбільше випадків утечі неповнолітніх упродовж минулого тижня було зареєстровано у Житомирі та Коростишеві (по 3), також йшли з дому юні жителі Малинщини та Коростенщини (по 2), Бердичева, Хорошева і Житомирського району (по 1).

Як повідомляв Житомир.info, У ніч з 7 на 8 червня 2021 року кінологи з собаками розшукували 13-річного хлопця з Житомирського району, який на виховну бесіду з батьками відреагував втечею з домівки. Знайшовся хлопець у родичів у Києві, куди дістався маршруткою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція дитина Коростень  
Матеріали по темі