Місто

Що житомиряни бажають медичним працівникам напередодні професійного свята

18 June 2021, 14:18

Щороку у третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника. Цьогоріч свято припадає на 20 червня.

Як ніколи ми відчули важливість цієї професії, адже медики стоять на передовій у боротьбі з COVID-19. Що побажають житомиряни медичним працівникам напередодні свята — у відеосюжеті.


«Сил та терпіння — єдине, що хочеться їм побажати. Я ветеринар, але дуже їх розумію, їм зараз дуже складно через коронавірус, і це все дуже сильно, як морально, так і фізично втомлює їх», — каже Владислав.

«Медичній нашій галузі розвиватися в бік пацієнта в першу чергу, потім вже в бік лікаря, щоб медичні послуги були більш якісними, а також хорошого настрою всім лікарям», — говорить Наталя.

«Здоров’я всім. Ми якраз з поліклініки йдемо з рентгену, то краще туди не потрапляти, щоб діти наші і всі були здорові. Ну і медиків вітаю, без них ми не можемо поки що», – зазначає Зоя.

«Дуже необхідна і потрібна, ця професія є споконвіків та буде, і Дай бог їм здоров’я і терпіння», — бажає Олександр.

«Перш за все, наснаги у ці нелегкі для нас усіх часи, і, звичайно, низький уклін і вдячність за їх роботу, і за те, що зараз рятують усіх нас. Шляхетна професія. Добре, що є такі люди, які приносять стільки користі, присвячують своє життя саме людям і допомозі їм», — кажуть Діана та Григорій.

«Я сама медик. Сил, здоров’я, наснаги, успіхів, щастя і бажано побільше матеріального забезпечення, щоб трохи все-таки покращили стан наших медичних працівників. Праця зараз у зв’язку з ковідом дуже важка», — розповідає Людмила.

«Здоров’я і щастя», — каже Ліза.

«Щастя, здоров’я, гарної заробітної плати, всього найкращого», – зичить житомирянка (імені не назвала).

«Побажаю здоров’я та натхнення, вітаю їх зі святом та всього найкращого. Реформа нова дає про себе знати, система неналагоджена, ніхто не знає, що робити, і коли це закінчиться», — говорить Євгеній.

«Терпіння обов’язково, здоров’я їм і натхнення в нашій роботі. Я задоволена нашими лікарями, я сама працюю в лікарні, для мене медицина — це моє життя», — бажає Олена.

«Якість надання медичних послуг в межах їх можливостей, я вважаю, що нас сьогодні нормальна. Як би там не було, щось у когось трапляється, і ми звертаємося до медиків, вони допомагають. Я би хотів їм побажати тільки доброго міцного здоров’я, бо від їхнього здоров’я буде залежати здоров’я їх пацієнтів, а воно нам сьогодні так потрібно, що медикам, що нам, тому зі святом, дорогі друзі, і хай вам Бог у всьому допомагає», — каже Леонід.

Нагадаємо, у 2020 році на майдані Корольова влаштували урочистості з нагоди передачі 17 автомобілів та Дня медичного працівника. Також у 2020 році мер Житомира Сергій Сухомлин з нагоди професійного свята відзначив двох медичних працівників: нагородив відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром» ІІІ ступеня та іменним годинником.

Як повідомляв Житомир.info, 21 червня 2020 року президент нагородив орденом та присвоїв звання «Заслужений лікар України» трьом медикам з Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День медичного працівника медик лікар медицина професійне свято  
Матеріали по темі