Місто

​Обласній прокуратурі виділили земельну ділянку в центрі Житомира для будівництва багатоповерхівки

5 July 2021, 11:10

Житомирська міська рада виділила обласній прокуратурі 0,3 га землі на вулиці Великій Бердичівській, 49-а. За це проголосували на сесії міськради 5 липня.

За рекомендацією погоджувальної ради проєкт рішення «Про розгляд клопотань суб’єктів земельних відносин стосовно надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» доповнили пунктом щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Зауважимо, що клопотання від прокуратури міська рада отримала 8 червня 2021 року, 10 червня перша заступниця мера Світлана Ольшанська направила лист голові земельної комісії щодо включення питання прокуратури до проєкту рішення.



Земельна ділянка на вул. Велика Бердичівська, 49-а площею 0,3000 га має цільове призначення «для будівництва і обслуговування житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».


В коментарі Житомир.info Світлана Ольшанська підтвердила, що на цій ділянці планують будувати багатоповерхівку, земельна ділянка знаходиться в дворах напроти ЖДУ ім.Івана Франка, поряд з гуртожитками цього університету.

Нагадаємо, на сесії 25 березня 2021 року міська рада передала в постійне користування управлінню Служби безпеки України в Житомирській області дві земельні ділянки на Корбутівці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будинок прокуратура ділянка земля Велика Бердичівська  
Матеріали по темі