Місто

​Фірма депутата облради з пропозицією в 135 тис. грн на місяць виграла аукціон з оренди комунального приміщення на Соборному майдані в Житомирі

14 August 2021, 18:53

13 серпня відбувся аукціон зі здачі в оренду на 5 років нежитлового приміщення колишнього магазину мобільного зв’язку на Соборному майдані в Житомирі.

Інформація про об’єкт продажу та результати аукціону оприлюднені на ресурсі ProZorro.Продажі.

«Нежитлове приміщення, загальною площею 169,9 кв.м., що знаходиться за адресою: м. Житомир, м-н. Соборний, 3/2, та перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради. Стартова орендна плата 7 тис. 437,86 грн без ПДВ на місяць», - йдеться в оголошенні від 22 липня.

Також зазначається, що даний лот виставлявся на аукціон вперше.

Позмагатися за право оренди приміщення в самому центрі Житомира виявили бажання 15 учасників.


У результаті аукціону вартість оренди зросла майже в 20 разів. Врешті перемога дісталася ПП «Екогеоснаб», яке запропонувало найвищу ціну 135000,01 грн, що лише на одну копійку більше пропозиції найближчого конкурента на аукціоні - ТОВ «Аптека №222». Наразі на ресурсі ProZorro.Продажі оприлюднено намір укласти договір з переможцем аукціону.


Приватне підприємство «Екогеоснаб» було засноване в 2006 році, зареєстроване в селі Левків Житомирського району. Засновником фірми зі статутним капіталом 100 грн є депутат Житомирської облради Валерій Онопрієнко. Основним видом діяльності ПП «Екогеоснаб» є оптова торгівля деревиною, будматеріалами та сантехобладнанням. Директором з 2018 року є Наталія Добровольська.

Нагадаємо, 2 липня 2021 ПП «Екогеоснаб» Валерія Онопрієнка також через аукціон взяло в оренду приміщення комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, яке знаходиться на Вокзальній, 10 і має площу 206,2 кв.м. За договором орендна плата становить 20000,01 грн на місяць. За кілька днів Житомирська обласна рада оприлюднила проєкт рішення сесії, в якому збирається надати згоду ПП «Екогеоснаб» на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна. Рішення збиралися ухвалити на сесії 29 липня 2021, але питання зняли з порядку денного.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2020 року Валерій Онопрієнко був обраний депутатом обласної ради від партії «Пропозиція», його дружина Тетяна стала від цієї ж партії депутатом Житомирської міської ради. Валерій Онопрієнко був депутатом Житомирської міської ради у 2010-2015 рр., обирався від Партії регіонів, Тетяна Онопрієнко була депутатом Житомирської міської ради 2015-2020 рр., обиралася від ВО «Батьківщина».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оренда майдан Соборний Екогеоснаб Онопрієнко  
Матеріали по темі