Події

​У лікарні помер 66-річний чоловік, який отримав опіки полум’ям внаслідок вибуху на підприємстві в Житомирі

24 September 2021, 14:27

22 вересня у лікарні помер один із постраждалих внаслідок вибуху на деревообробному підприємстві, що стався 16 вересня на околиці Житомира.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про смерть постраждалого внаслідок вибуху.

«22 вересня увечері до Житомирського райуправління поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що в опіковому відділені помер пацієнт, 1955 р.н., місцевий житель, який був доставлений 16 вересня п.р. з діагнозом опік полум’ям 3-го ступеня. Нині призначено судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті», - повідомили в пресслужбі поліції.

Нагадаємо, вранці 17 вересня 2021 у поліції повідомили, що відкрили кримінальне провадження за фактом травмування трьох людей на житомирському підприємстві (ч. 2 ст. 272 Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) .Внаслідок вибуху та пожежі в сушильних камерах постраждали двоє житомирян, 1999 та 1995 років народження, та 52-річний житель смт Новогуйвинське.

Як повідомляв Житомир.info, близько 11.30 год. 16 вересня на одному з підприємств по вулиці Коростишівській у Житомирі вибухнула бочка з легкозаймистою речовиною. В результаті цього зайнялися дві сушильні камери та деревина, троє людей отримали опіки різного ступеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибух пожежа опік загиблий  
Матеріали по темі