Події

​За кермом легковика, який на смерть збив 14-річного хлопця в Житомирській області, був працівник лісгоспу, справу розслідує ДБР

13 October 2021, 11:27

Працівники Територіального управління ДБР Хмельницького повідомили про підозру старшому майстру лісу Радомишльського лісгоспу, який 11 жовтня, будучи нетверезий, за кермом легковика на смерть збив 14-річного хлопця і втік.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

«За попередньою інформацією, 11 жовтня 2021 року приблизно о 20:30 поблизу села Вишневичі, що на Житомирщині, лісівник за кермом авто здійснив наїзд на пішохода, який рухався узбіччям у попутному напрямку. Потерпілим виявився 14-річний хлопець, який від отриманих травм загинув на місці події. Водій втік із місця ДТП, проте згодом був розшуканий правоохоронцями. Йому вже повідомлено про підозру, наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Встановлено, що чоловік перебував за кермом п'яним – медичне освідування показало наявність у його крові 2,6 проміле алкоголю. Лісівник підозрюється в порушенні правил безпеки дорожнього руху в стані сп’яніння та залишення в небезпеці (ч. 3 ст. 286-1 та ч. 1 ст. 135 КК України). Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років», - йдеться у повідомленні.

Процесуальне керівництво здійснює Житомирська обласна прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, поблизу села у Житомирській області нетверезий водій за кермом легковика на смерть збив 14-річного хлопця і втік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лісгосп працівник лісу нетверезий ДТП загибель підліток ДБР  
Матеріали по темі