Події

Подробиці ДТП на трасі у Житомирській області: травмовані водій та пасажири ЗАЗ, серед яких 6- річний хлопчик та підліток

16 October 2021, 10:41

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 15 жовтня на трасі Київ-Ковель поблизу с. Новаків Коростенського району, травми отримали чоловік та двоє хлопців, віком 6 та 15 років.

Про це 16 жовтня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «ЗАЗ», 27-річний житель Коростенського району, здійснюючи виїзд з другорядної дороги на трасу Київ-Ковель, допустив зіткнення з автомобілем «Опель Астра» під керуванням 26-річного жителя м. Києва, який рухався у напрямку м. Ковеля. Унаслідок ДТП травми отримали водій «ЗАЗа» та двоє його пасажирів, віком 6 та 15 років, жителі Коростенського району. Їх ушпиталили до місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, вдень, 15 жовтня, на трасі в Житомирській області зіткнулися ЗАЗ та Opel: троє людей постраждали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП траса дітина підліток  
Матеріали по темі