Події

У студентському гуртожитку в Житомирі сталася пожежа, двох дівчат госпіталізували до дитячої лікарні

20 October 2021, 09:59

У ніч на 20 жовтня в студентському гуртожитку Житомирського агротехнічного коледжу, що на в мікрорайоні Крошня, сталася пожежа.

Про це Житомир.info повідомила читачка Вікторія.

«Сьогодні, 20.10.2021, приблизно о 01:00, в першому гуртожитку Житомирського агротехнічного коледжу сталася пожежа. Була вона на 5 поверсі в одній з кімнат. Причини загорання та чи є постраждалі, поки з'ясовуються», – розповіла читачка.

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли, що внаслідок пожежі постраждали двоє дівчат.

«О 00:51 год. 20 жовтня надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті розміром 5 на 3 метри на п’ятому поверсі 5-поверхового гуртожитку № 3 Житомирського агротехнічного коледжу. Під час пожежі постраждали двоє дівчат. З попереднім діагнозом «отруєння продуктами горіння» їх госпіталізували до центральної дитячої міської лікарні», – повідомили в ГУ ДСНС.

Пожежу ліквідували о 01:16 год. На гасіння залучалося три відділення рятувальників. Вогонь устиг знищити матрац та розетку, пошкодити ліжку та стелю.

Згодом пресслужба ГУ ДСНС також повідомила, що рятувальники організували евакуацію 107 осіб.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили дані щодо віку постраждалих дівчат: одна з них – 2005 року народження, інша – 2006-го.

Як повідомляв Житомир.info, 2 грудня 2020 року в студентському гуртожитку Малинського професійного ліцею сталася пожежа. Під час ліквідації загоряння в одній з кімнат виявили тіло 62-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники гуртожиток ЖАТК студентський гуртожиток студент  
Матеріали по темі