Події

​У Житомирі нетверезий водій на Renault на смерть збив пішохода та втік, а потім сам прийшов у поліцію

25 October 2021, 11:56

У Житомирі увечері 23 жовтня на вулиці Святого Йоана Павла Renault на смерть збив пішохода, а водій залишив місце ДТП. Триває розслідування усіх обставин.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, близько 21.00 водій автомобіля «Renault Scenic», рухаючись вулицею м. Житомира, здійснив наїзд на 38-річного житомирянина, який знаходився на проїзній частині. Після чого з місця пригоди зник. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер на місці. Поліцейські розпочали розшук транспортного засобу та водія-учасника ДТП. За кілька годин до поліції прийшов 41-річний житомирянин та розповів, що він був за кермом під час події. За результатами освідування він перебував у стані сп’яніння (1,36 проміле)», - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставини та причин, що призвели до фатальної події.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 22 жовтня неподалік Житомира фура на смерть збила чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пішохід ДТП поліція  
Матеріали по темі