Новини компаній

Вибір спецодягу та де купити у Житомирі?

14 December 2021, 15:28

Спеціалізований одяг використовується у багатьох галузях трудової діяльності. Його головне завдання – захистити працівників від несприятливих факторів та забезпечити комфорт під час робочого процесу.

Важливо, щоб спецодяг відповідав особливостям кожного робочого етапу та температурному режиму.

Особливості виробництва спецодягу в Україні

Спецодяг часто виготовляється із сумішевих тканин, оскільки оптимальне співвідношення бавовняних та синтетичних волокон має ряд позитивних якостей.

Спецодяг із синтетичних волокон має високу міцність, зносостійкість і довговічність. Синтетичний матеріал дуже легкий, не вбирає вологу та швидко сохне. Також вироби із синтетики краще збережуть свої якісні та зовнішні характеристики.

Вироби з бавовняного матеріалу мають гарні гігроскопічні властивості, пропускають повітря і не накопичують статичну електрику. Також це абсолютно гіпоалергенний матеріал, тому роздратування та алергічні реакції виключені.

Також, вибираючи спецодяг, необхідно звертати увагу на фурнітуру. Вона має бути якісною з антикорозійним покриттям. По-перше, це впливає зовнішній вигляд виробу. По-друге, антикорозійна фурнітура продовжує термін експлуатації виробу.

Види спеціалізованого одягу

Спецодяг можна розділити на кілька категорій:

  • Робочий одяг.
  • Захисний одяг.
  • Одяг для сфери обслуговування.
  • Медичний одяг.
  • Одяг для силових структур.
  • Сигнальний одяг.
  • Одяг для мисливців та рибалок.

Залежно від сфери застосування спецодяг буде оснащуватися певними захисними властивостями, наприклад:

Світловідбиваючими елементами – захищають від несприятливих ситуацій, підвищуючи видимість робітників у погано освітлених місцях та у темний час доби.

Певними просоченнями (водовідштовхуючими, брудовідштовхуючими та іншими).

Спецодяг за найкращими цінами у Житомирі

Дуже важливо купувати спецодяг у виробників, які спеціалізуються саме на цьому напрямку.

Виробників спецодягу в Україні дуже багато, але найбільший аргумент якості – це досвід та надання офіційної гарантії на товар.

Компанія «Північ-Спецодяг» з 1992 року займається виробництвом якісного спецодягу та має індивідуальний підхід до кожного клієнта на кожному етапі угоди. Завдяки величезному професійному досвіду фахівці компанії «Північ-Спецодяг» розробили унікальний бренд спеціалізованого одягу під торговою маркою «STUGA».

Даний робочий одяг відрізняється своєю функціональністю, практичністю та презентабельним зовнішнім виглядом. Для пошиття використовуються лише сертифіковані матеріали. Також робочий одяг проходить три стадії контролю якості та має підтверджуючі сертифікати.

«Північ-Спецодяг» є одним із найкращих виробників робочого одягу в Україні! Головний офіс знаходиться в самому серці міста Житомир - вулиця Михайлівська 17. Дана компанія здійснює доставку по всій території України та за її межами, а для житомирян приємний бонус – можливість безкоштовної доставки у межах міста (при замовленні від 1 000 грн) або самовивіз.

Купуйте у найкращих – купуйте в інтернет-магазині «Північ-Спецодяг»!

Купити якісний спецодяг у Житомирі за найкращими роздрібними та оптовими цінами Ви можете тут: https://mestprom.com/ru/regional/spetsodezhda-zhitomir.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спецодяг Північ-Спецодяг  
Матеріали по темі