Події

У Новоград-Волинському районі нетверезий водій ВАЗ збив пішохода: 29-річна жінка у реанімації

20 December 2021, 11:16

У селі Велика Цвіля Ємільчинської громади ввечері, 19 грудня ВАЗ збив пішохода. У результаті наїзду автомобілем травми отримала 29-річна жінка. Водій, який скоїв ДТП, був у нетверезому стані. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (Ємільчине) Новоград-Волинського районного відділу. Попередньо, водій автомобіля ВАЗ, 30-річний місцевий житель, рухаючись вулицею села, вчинив наїзд на 29-річну місцеву жительку, яка рухалася назустріч автомобілю. Травмовану жінку ушпиталили до реанімаційного відділення Ємільчинської лікарні. За результатами обстеження у водія було зафіксовано стан алкогольного сп'яніння (1,49 проміле).

Відтак відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Нині триває встановлення всіх обставин події», - йдеться у повідомленні.

Відповідно до чинного законодавства водієві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, 16 грудня на трасі Київ – Чоп у Житомирській області загинув 28-річний пішохід: спочатку його збила вантажівка, а потім – легковик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід жінка ВАЗ нетверезий водій  
Матеріали по темі