Новини компаній

Особливості iPhone 13 та його міні версії

24 December 2021, 17:17

iPhone 13 повністю вписується у філософію Apple. Зовні він повторює 12 модель. Компанія вважає за краще повторювати форму корпусу, можливо, з метою економії. Що на перший погляд відрізняє 13 айфон від попередника. Це зміна кольорів, розташування камер на задній панелі, кнопки керування на гранях телефону.

Що ці зміни дадуть користувачеві? Змінив модель, то міняй і всі аксесуари! Для айфон 13 доведеться купити новий чохол, захисне скло. Але зарядку, навушники, картхолдер можете залишити. Зі своїми основними функціями iPhone 13 справляється на відмінно. Дзвінки, зйомка, ігри, соцмережі - ніяких лагів, швидкий запуск програм, плавний хід. У всьому підтримується стабільна для Apple якість.

Короткий огляд загальних характеристик iPhone 13

Правду кажучи, власники 11 і 12 айфонів можуть особливо не напружуватися. iPhone 13 не став проривом у порівнянні з цими моделями. Проте смартфон дуже хороший, і версію можна назвати вдалою.

Які характеристики має 13 айфон:

  • потужний та ергономічний процесор Apple A15 Bionic;
  • 4 гігабайти оперативної пам'яті;
  • три пропозиції вбудованої пам'яті: 128, 256, 512 гігабайт;
  • об'єм акумулятора 3095 мАг;
  • OLED екран із діагоналлю 6,1 дюйм;
  • Основна та фронтальна камери по 12 мп, плюс надширококутна.

Можна відзначити збільшення часу в автономному режимі на 1,5 години.

Камери стали більше виступати, тому що в моделі використовуються великогабаритні модулі з підвищеними характеристиками матриці. У звичайній 13 версії немає сканера LiDAR і додаткового модуля.

Колірна гама корпусів iPhone 13 представлена класичними чорним та білим, червоний ближче до алого, синій став світлішим. Рожевий колір швидше можна назвати складним, при різному освітленні він здається ближчим до білого, або бежевого.

Міні версія 13 айфона

За технічними характеристиками обидві версії однакові. 6-ти ядерний процесор, підтримка комунікаційних пристроїв, пам'ять та розпізнавання особи. У міні відрізняються такі показники:

  • OLED екран з діагоналлю 5,4 дюйма, і роздільною здатністю 2340×1080;
  • розміри 132 64 7,7 мм;
  • вага 141 р.

Ступінь захисту від вологи за стандартом IP68. Операційна система iOS 15. Підтримується бездротова зарядка. Камери на міні виглядають більш потужно.

Кому варто зупинитися на покупці iPhone 13? Ця модель принесе радість власникам XR або X. Також можна змінити iPhone 11 або 11 Pro на 13 версію. Що отримаєте: потужний процесор, яскраве якісне зображення, ємну батарею, великий обсяг пам'яті.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі