Новини компаній

Ресторан Master Burger у Києві - огляд меню

30 December 2021, 15:17

Їжа з категорії фастфуд необов'язково має бути шкідливою для здоров'я. Чеська мережа ресторанів Master Burger подбала про те, щоб швидке харчування було не тільки ситним, а й корисним здоров'ю. Страви, що входять до меню, збалансовані за складом, їх можна їсти щодня, не побоюючись за стрункість фігури.

В продаже появились все ингредиенты для бургера

Меню ресторанів «Майстер Бургер»

Master Burger – чеська мережа ресторанів швидкого харчування. Від інших закладів подібного типу вона має важливу відмінність. Всі страви тут не тільки смачні та ситні, а й корисні для здоров'я.

Мережа заснована 7 років тому. За цей час було відточено унікальну кулінарну технологію, що дозволяє готувати збалансовані страви. У 2019 році перший ресторан мережі відкрився у Києві. Його меню таке саме, як у закладах, що працюють у Чехії.

Бургери

На сайті ресторану представлено понад 60 видів бургерів. Усі вони поділяються на 4 категорії:

  1. «М'ясо» – до складу входять курячі або яловичі котлети, овочі, соус.
  2. «Не м'ясо» – вегетаріанські бургери з яйцем, сиром, овочами, тофу.
  3. «М'ясо-не-м'ясо» – поєднані рецепти.
  4. Дитячі – міні-чизбургери, склад та калорійність розраховані для організму дитини.

Для приготування використовують лише свіжі продукти, жодних напівфабрикатів та заморозків. Сіль застосовується морська, консерванти та підсилювачі смаку у складі виключені.

Салати

Заклад пропонує 7 видів салатів на різний смак. Любителі вегетаріанського меню замовляють легкі страви з овочів. Шанувальникам ситної їжі сподобаються більш щільні – боул із куркою чи «Цезар». Гість ресторану може самостійно вибрати основу – рис, гречку чи кускус.

Закуски, гарніри та соуси

Доповнити ситну та смачну вечерю допоможуть вишукані закуски. У меню вегетаріанські страви та морепродукти, приготовлені у фритюрі із золотистою хрусткою скоринкою.

Надати особливий смак та пікантність снекам допоможуть соуси – кетчуп, барбекю, тартар та ін. Для зручності гостей вони розфасовані у невеликі герметично запаяні контейнери.

Десерти та напої

Любителям солодкого сподобаються десерти від Master Burger. Тут можна спробувати:

  • десерти у склянках;
  • ніжне хрумке печиво;
  • шоколадні мафіни;
  • натуральний зефір;
  • сирники та млинці.

Для приготування використовується борошно найвищої якості, натуральний шоколад та кава, ніжні вершки.

Кухарі «Майстер Бургер» приготують на замовлення фірмові фреші – «Детокс», «Імуніті», «Майстер» та ін. >

Дитяче меню

Мережа найкращих чеських ресторанів корисної їжі дбає і про найменших гостей. Для них розроблено дитяче меню – бургери, десерти та напої. До складу входять корисні продукти, які організм дитини легко засвоїть. Смачний та ситний обід чи вечеря не лише подарує дитині задоволення, а й заповнить запас вітамінів, виведе токсини та підніме імунітет.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі