Новини компаній

Де у Чернігові суші з безкоштовною доставкою - огляд закладів

30 December 2021, 15:19

Зараз заказать суши в Чернигове – це взагалі не проблема. Можна буквально за 5 хвилин знайти той заклад, де готують смачні роли. У цьому огляді ви знайдете варіанти як для бюджетної, так і для дорогої вечері. Все залежить від особистих переваг, виділених коштів, того, чи хочете ви поїсти у себе вдома або в гарному закладі. Усі побажання враховані саме у цьому огляді. Гарантовано високу якість та професійне приготування роликів.

Вкусные запеченные суши - как приготовить - Океан Суши

«Суші Майстер»

Це досить популярний онлайн-ресторан. Він працює у багатьох містах України. Там ви знайдете смачні паназіатські та японські страви високої якості. Варто зазначити, що цей заклад оновлює список доступних для замовлення страв кожного сезону. Якщо ви станете постійним клієнтом мережі Суші Майстер, то зможете регулярно знаходити нові страви в меню. Якщо немає бажання витрачати час на вивчення офіційного сайту, тоді просто зв'яжіться з одним із консультантів цієї мережі, і він розповість про все докладніше.

Причини вибрати «Суші Майстер»:

  • доступні ціни;
  • Великий вибір;
  • висока якість обслуговування;
  • є безкоштовна доставка.

Цей заклад також привітно ставиться до всіх іменинників. Якщо у вас день народження, то покажіть менеджеру чи кур'єру паспорт. Тоді ви отримаєте вигідну знижку на все замовлення у розмірі 20%.

«Суші-студіо»

Це авторський невеликий ресторан, який уже кілька років працює у Чернігові. Ціни на роли там відносно високі, зате ви зможете скуштувати незвичайні страви, приготовані за унікальним рецептом. У меню запропоновано понад 15 видів незвичайних суші із оригінальними назвами. Ви можете зайти на офіційний сайт цього закладу та особисто ознайомитись з усіма пропозиціями. Якщо хочете хоч трохи заощадити на авторських ролах, тоді робіть замовлення в щасливі години. У «Суші-студіо» вони проходять лише раз на тиждень у середу. Якщо звернетеся з 11 до 15, то отримаєте третю порцію унікальних і дорогих ролів абсолютно безкоштовно.

YOKO Sushi

Цей заклад у місті відкрився не так давно. Воно спеціалізується лише на японському напрямку. Цінник на послуги варіюється, оскільки все залежить від того, чи ви вибрали традиційні або авторські роли. Можна поїсти у цьому місці. У вихідні там навіть виступають музиканти. Якщо ж ви не ходите кудись їхати, просто замовляйте кур'єрські послуги. У YOKO Sushi вони є абсолютно безкоштовними, незалежно від суми вашого чека і це плюс. Також ресторан дарує знижку 15% на рахунок для іменинників. Вам просто потрібно показати паспорт.

«Бо Суші»

Бюджетний заклад, у якому готують традиційні роли. Порції досить великі та у відгуках клієнти пишуть про те, що роли свіжі. Якщо ви любите класику на кшталт «Філадельфії» і не дуже хочете за неї переплачувати, то тоді можна вибрати саме «Бо Суші». Рекомендується приходити за ролами самостійно, оскільки через велику завантаженість доставка іноді може займати навіть кілька годин.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі