Новини компаній

​Переваги лазерної епіляції в салоні

4 January 2022, 16:07


Усі жінки мріють розпрощатися із зайвою волохатістю на обличчі та тілі. Зайва волохатість заважає почуватися більш комфортно та впевнено. У світі існує безліч методик з видалення волосся, але вони не дають тривалого ефекту. Є вирішення цієї проблеми – лазерне видалення волосся.

Епіляція лазерна в м. Житомир – це косметологічна процедура, яка дозволяє ефективно видалити волосяний покрив із чутливих ділянок тіла та обличчя за допомогою діодного лазерного апарату.

Принцип лазерної епіляції

Світловий імпульс впливає на фолікул, що знаходиться під шкірою. Пігмент меланін поглинає промінь, при цьому нагріває волосяний фолікул і знищує його. В результаті відбувається коагуляція судини (перекриття доступу до підживлення волосяної цибулини).

Переваги

Клієнти віддають перевагу лазерному видаленню волосся завдяки ряду переваг:

  • Довгостроковий ефект. Після курсу лазерної епіляції можете на 5-10 років забути про подразнення та зайву волохатість. Інші методи вам доведеться використовувати на постійній основі, 1-2 рази на місяць
  • Вартість. Ціна на лазерну епіляцію може здатися дорожчою порівняно з восковою епіляцією та шугарингом. Проте цей метод має довгострокову перспективу.
  • Безпечність. Можете не перейматися впливом променя на внутрішні органи. Адже лазерний імпульс проникає в шар дерми лише на 2-3 см, тому пошкодження тканин виключено.
  • Результат. Ви можете побачити ефект після першого сеансу лазерної епіляції. Сплячі волоски почнуть випадати на 2-3 тижні. З кожним наступним сеансом ви помітите, що волосся стає все менше і тонше. По завершенню курсу вийде близько 98% волосків. Після курсу будуть потрібні підтримуючі сеанси 1-2 рази на рік для збереження гладкої шкіри.
  • Видалення врослих волосків. Після цього методу ви назавжди забудете про волоски, що відросли, і неприємну щетину.
  • Видалення волосяного покриву із чутливих зон. Завдяки системі охолодження можна видалити волосся у таких делікатних зонах, як: верхня губа, підборіддя, пахви, зона бікіні.
  • Анестезія при низькому больовому порозі. Під час процедури можна відчувати легке поколювання в зоні впливу лазера. При низькому больовому порозі фахівці можуть запропонувати скористатися кремом, що анестезує.

Ефективність лазерного видалення волосся залежить від структури волосся. Ви не зможете позбавитися всіх волосків після одного сеансу, але варто почати відвідувати сеанс лазерної епіляції, щоб переконатися в ефективності даної методики на особистому досвіді. А в період новорічних свят можете відвідати лазерну епіляцію за дуже приємними цінами.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі