Новини компаній

​Зимові Карпати: чим зайнятися у відпустці, якщо ви не лижник?

10 January 2022, 10:15

Засніжені Карпати перш за все асоціюються з гірськолижними трасами. З усієї країни сюди приїздять прихильники зимових видів спорту, щоб покататися на лижах, сноубордах. Проте такі розваги потребують гарної фізичної форми та специфічних навичок, не кажучи вже про елементарне бажання. Не належите до клубу любителів лиж і сноубордів? У Карпатах для вас все одно знайдеться безліч розваг! Ми підготували огляд найбільш захопливих та цікавих видів дозвілля.

Чим зайнятися, якщо кататися на лижах немає бажання?

  • Зимові та всесезонні атракції

«Снігові» розваги в Карпатах не обмежуються лижами! Насолоджуйтеся такими активностями, як катання на санях, тюбінгах, собачих упряжках, різноманітних зіплайнах та тролейних переправах. Також ви можете орендувати снігохід або джип і вирушити на справжнє зимове сафарі до засніженого лісу.

Хочеться більше гострих відчуттів та надзвичайних гірських краєвидів? Тоді варто замовити гелікоптерну прогулянку! Щоб мати найбільший вибір розваг, варто оселятися поблизу популярних карпатських курортів таких, як Буковель. Обрати комфортабельне помешкання для всієї родини або компанії друзів легко на сторінці starapravda.com.ua/cottages/.

  • Екскурсійні програми та відвідини тематичних парків

Не хочеться взагалі мати справу зі снігом? Не пропустіть дійсно цікаві екскурсійні програми! Це можуть бути відвідини найцікавіших місцевих експозицій, серед яких музеї магії, вишиванки, музичних інструментів, гуцульського побуту тощо. Неймовірно цікаві екскурсії часто супроводжуються майстер-класами, на яких можна навчитися карпатських ремесел та мистецтв.

Також ви можете обрати подорож найгарнішими природними локаціями. Засніжені гірські вершини, замерзлі водоспади, суворі скелі та печери виглядають неймовірно казково. Такі екскурсійні маршрути зазвичай дуже насичені, з комфортабельним трансфером, тому їхати можна навіть з дітьми.

Це один чудовий варіант дозвілля — тематичні розважальні локації, наприклад: «Дино Парк», «Гуцул Ленд», «Лео Парк». Окрім цього, вам запропонують організовані екскурсії до природничих заповідних місць, де можна побачити чи навіть погладити диких тварин. Такі розваги гарантовано сподобаються мандрівникам будь-якого віку.

  • СПА-відпочинок

До Карпат люди їдуть не тільки за активностями, але й за релаксом. Повноцінний відпочинок забезпечать гуцульська баня та купання в гарячих чанах з ароматними гірськими травами. Додати трохи романтики допоможе джакузі просто неба. Гаряча вода й тисячі бульбашок подарують купу задоволення! Доповнять сеанс релаксації професійний масаж, косметичні пілінги та обгортання.

Як бачите, взимку гірські курорти пропонують дійсно великий вибір варіантів відпочинку. Зовсім не обов’язково бути спортсменом, щоб оцінити туристичну інфраструктуру Карпат. Обирайте найбільш приємні види дозвілля з урахуванням власних смаків. Це робить відпустку в горах чудовим рішенням для самостійних мандрівників, закоханих та для сімей з дітьми.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі