Новини компаній

​Взуття оптом для дорослих та дітей

14 January 2022, 09:56

Власникам роздрібних магазинів важко знайти надійного постачальника, якщо питання стосується товарів, орієнтованих дітей. Тут важлива не лише якість, а й відповідність особливим вимогам до виробництва подібної продукції. Крім того, висока конкуренція вимагає постійного оновлення асортименту красивих та стильних тапочок, чобітків та черевиків великого розмірного ряду.

Бути конкурентоспроможним можна, співпрацюючи з інтернет-магазином взуття оптом "Fashion Baby". Тут представлений багатий асортименти якісних товарів від виробників за доступними цінами. Кожна пара має сертифікат якості. При цьому у магазині можна купити взуття не лише для дітей, а й для дорослих. А значить, ви зможете заповнити полиці свого магазину товарами для всієї родини.
Взуття оптом від виробника.
Роблячи оптову закупівлю, кожен хоче отримати товар, який виявиться конкурентоспроможним і принесе добрий прибуток. Магазин Fashion Baby надає саме такий варіант, пропонуючи вигідну ціну для своїх клієнтів. А для постійних покупців передбачено спеціальну пропозицію.
"Fashion Baby" ретельно складає свій асортимент з огляду на сучасні модні тенденції. Тому на сторінках магазину завжди можна знайти відповідний товар за розумною вартістю, який дозволить зацікавити кінцевого споживача і залишити гідну маржу від кожного продажу.
Асортимент інтернет-магазину "Фешн Бейбі"
У каталозі доступне будь-яке взуття оптом від перевірених постачальників з Китаю та України:
туфлі для повсякденного носіння та на свята;
чоботи звичайні та гумові для дощової погоди;
сандалі, балетки;
тапочки для дому та ляпаси для пляжу;
чешки, кросівки та кеди;
пінетки для найменших.
У магазині є також багато модних кроксів та мокасин, ділових туфель та балеток для дорослих. Додатково можна замовити знижені в ціні товари, за вигідними цінами.
Завдяки “Fashion Baby” тепер усі товари на продаж можна обирати в одному місці. Асортимент взуття постійно змінюється, відповідно до поповнень на складі та випуску нових моделей. У кожній картці товару надається докладна характеристика, включаючи інформацію про розмір, матеріал і країну-виробника.
Як замовити взуття оптом в інтернет-магазині «FASHION BABY»
Щоб оформити замовлення з Фешн Бейбі, необов'язково тут реєструватися. Достатньо зателефонувати за вказаним телефоном і зробити все через менеджера або самостійно скористатися «Кошиком». В останньому випадку потрібно тільки відкрити картку товару та натиснути «Купити». Замовити взуття оптом можна від 1 ящика. Зробивши заявку, можна вибрати зручний варіант доставки в будь-який регіон України.
Якщо клієнт оформляє відправлення через Нову Пошту – отримує посилку зі знижкою 30% на доставку. При замовленні через “Міст Експрес” – під час отримання вантажу сплатить на 20% менше. А за потреби особливо великих поставок можна навіть отримати доставку безкоштовно!
“Fashion Baby” – ідеальний варіант для тих, хто хоче на постійній основі замовляти взуття оптом в Україні та при цьому отримувати сертифікований товар від виробника за конкурентною ціною. Інтернет-магазин надсилає замовлення в Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одесу та інші міста України.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі