Новини компаній

​У магазині Stylus.ua розповіли про вигідні пропозиції купівлі айфонів

17 January 2022, 15:08

Завдяки цікавим опціям продажу техніки передові смартфони Apple стануть доступнішими для споживачів.

Чому варто купувати айфон?

Від самої появи айфонів на ринку між користувачами точиться дискусія про те, що особливого мають в собі еплівські ґаджети і чим вони завоювали серця своїх прихильників, незважаючи навіть на порівняно вищу вартість.

Експерти виділяють декілька очевидних переваг цієї техніки:

  • Прекрасна якість пристроїв: вони дуже надійні, міцні та готові до інтенсивного користування.
  • Значна швидкість обробки даних, можливість виконання складних завдань завдяки щорічному оновленню процесора.
  • Потужна графічна презентація завдяки дисплею Retina.
  • Професійна якість знімків завдяки суперсучасним камерам за умов будь-якого освітлення.
  • Швидка та оперативна система підтримки користувачів з боку сервісних центрів компанії.

Які айфони пропонують покупцям у Стилусі?

Магазин зробив крок назустріч всім потенційним користувачам, пропонуючи широкий вибір айфонів за різними цінами. Серед них є нові моделі, відновлені або б/у моделі та уцінені версії айфонів, придатні для користування за сучасних умов. Користувач може обрати собі якісний пристрій, виходячи з власних потреб та можливостей.

Увагу клієнтів часто привертають відновлені моделі, які позначаються як Refurbished або CPO. Фактично, ці позначки означають, що конкретний iPhone був відремонтований у сервісі компанії або був повністю справним, але продавається повторно. Така ситуація трапляється, коли покупці повертають пристрої, адже ті не подобаються їм кольором абощо.

До цієї ж категорії входять пристрої, що надходять до торговельної мережі завдяки чинній програмі обміну використаної техніки на новіші моделі з доплатою різниці, і продаються після виконання потрібного ремонту.

До категорії уцінених айфонів входять пристрої із незначними пошкодженнями корпусу, що не впливають на функціональність смартфону, але зумовлюють зниження ціни. Крім цих опцій, магазин пропонує програми купівлі техніки на виплат та кредитування, з умовами яких можна ознайомитися на сайті. Проте кожен охочий може, наприклад, купити айфон 12 про макс, сучасну модель з новими можливостями екрану, тонкими гранями корпусу та професійною камерою.

Як зробити замовлення?

Якщо виникли питання щодо купівлі або сервісу айфонів, можна скористатися call-центром магазину, номер якого наведений внизу кожної сторінки сайту. Також клієнти завжди можуть зв’язатися з консультантами за допомогою опції «Передзвонити мені».

Щоби оформити замовлення через сайт, треба обрати модель на сайті, покласти її до віртуального кошику та натиснути кнопку «Купувати». Також можна передзамовити найсвіжіші моделі, які іще надійшли до вільного продажу. До офлайн-крамниць Stylus можна завітати у Києві та у Дніпрі, а у декількох інших містах працюють пункти видачі товарів. Перелік цих пунктів можна також знайти на сайті компанії.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: айфон Стилус  
Матеріали по темі