Новини компаній

Правильно вибрана білизна – секрет жіночого успіху

21 January 2022, 15:31

Вибір жіночої білизни – відповідальна справа. Важливо правильно підібрати комплект. Хоч він і знаходиться під одягом, але має відповідати декільком вимогам: бути гігієнічним, зручним та, по можливості, приховувати візуально недоліки тіла. Гарна білизна додає жінці впевненості, піднімає самооцінку.

Як обрати зручну та привабливу білизну: поради

Враховуючи свої побажання, буває складно обрати потрібний комплект. Щоб вибір був швидким, а результат потішив, варто звернути увагу на такі рекомендації:

  • Якісна білизна (особливо для щоденного використання) повинна бути з натуральних тканин (шовк, бавовна). Виробники можуть додавати декілька відсотків еластану, лайкри або поліаміду для підтримання форми виробу.
  • Розмір обрати так, щоб виріб не тільки виглядав естетично, але і був оптимальним по фігурі – бретелі чи інші частини не повинні залишати слідів на тілі. Особливо, якщо жіноча білизна доповнена таким елементом, як портупея-резинка.
  • Фасон обирають, враховуючи особливості тіла. Варто потурбуватися, щоб в гардеробі жінки були якісні комплекти білизни декількох відтінків.
  • Білизна підбирається і в залежності від того, під яким верхнім одягом вона буде носитися. Так, якщо це буде відкрите декольте, то в бюстгальтері повинні бути знімні бретелі. Якщо планується часто одягати вузькі штани, краще обирати безшовну або мереживну білизну.
  • І головна порада – краще обирати товар перевірених виробників, який давно пройшов перевірку часом та споживачем.

Якщо обирати білизну та товари для дому, які запропоновані в Україні, то варто звернути увагу на компанію SokoLingerie. Як і більшість сучасних виробників, пропонують виключно якісну, привабливу дизайнерську білизну. 100% комфорт та зручність гарантовано завдяки тому, що весь товар виготовляється в їхньому власному ательє. Зазвичай, колекції білизни запропоновані в обмеженій кількості, але якщо є бажання придбати товар, з задоволенням виконають індивідуальне замовлення.

Майстерня по виготовленню цієї брендової білизни знаходиться в Києві. Працівники постійно працюють над створенням нових моделей, які підкреслять красу, ніжність та жіночність. Готовою продукцією українського виробника користуються не тільки українські жінки. Товар отримав популярність також в Норвегії, США, Японії та Греції.

Жіноча білизна: якій надати перевагу

Перш, ніж вибрати білизну, варто визначитися з тим, як часто її будуть одягати та яким критеріям повинна відповідати. В основному сучасні виробники пропонують товар в цьому сегменті такого типу:

  • Білизна, яка буде актуальна для будь-якого сезону. Це можуть бути як ніжні оригінальні, так и класичні комплекти. Вони будуть зручними та актуальними для будь-яких моментів.
  • Ексклюзивні моделі, виготовлені на замовлення за спеціально розробленими лекалами з ніжної тканини. Перш, ніж визначитись з таким замовленням, варто ознайомитись з тим, як носити портупею та інші сучасні оригінальні аксесуари разом з білизною.
  • Моделі для дівчат пишних форм – в основному це варіанти білизни 80F-100F. В комплекті можуть йти будь-які трусики, а форма бюсту підтримується за допомогою твердих чашечок.

Щоб тривалий період залишатися задоволеною придбаною білизною, варто дотримуватися умов її прання. Всі необхідні рекомендації вказані на етикетці. Це дозволить максимально довго зберігати форму и привабливий зовнішній вигляд товару. Краще всього прати білизну в спеціальному мішку в пральній машині чи руками.

Сучасні виробники пропонують ексклюзивну білизну. Не буде проблемою підібрати гарний комплект, як для дорослої леді, так и молодої дівчини, враховуючи їх вподобання та форми.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: білизна  
Матеріали по темі