Новини компаній

Правильний вибір кавомашини для офісу

25 January 2022, 13:59


Компанія Сіба.Кафе - офіційний дистриб'ютор зернових кофемашин Necta, які можна взяти в оренду, замовивши зворотній дзвінок на сайті https://siba-cafe.com.ua/ua/rishennya/orenda-kavomashyn/ або заповнивши спеціальну форму. Фірма пропонує професійні кавомашини напрокат безкоштовно. Все, що необхідно, щоб скористатися такою вигідною послугою – регулярно купувати у компанії каву. Перед оформленням договору співробітники організації приїжджають до клієнта та проводять дегустацію зернової чи капсульної кави. Обладнання на ваш вибір, з яким більш детально можна ознайомитися тут https://siba-cafe.com.ua/ua/, встановлюється лише після того, як замовник переконався, що його все влаштовує.

Чудова пропозиція від фірми Сіба.Кафе

Якісна капсульна або зернова кавоварка надається у безоплатну оренду. Вам потрібно платити виключно за найсмачнішу каву. Доставка напою здійснюється закріпленим за вами персональним кур'єром. Транспортування виконується додому або офісу, за вашим бажанням. Безкоштовна пропозиція стосується наступних позицій кави: від восьми кілограмів зернового напою або від двох кілограмів упаковок капсул.

Переживаєте щодо можливого настання несправності кавомашини? Не варто, тому що компанія сама відремонтує обладнання або замінить його на аналогічне протягом 48 годин з моменту обігу.

Переваги зернових кофемашин Necta

У фірми можна взяти напрокат такі види обладнання:

  1. вендингові автомати;
  2. зернові кавоварки;
  3. капсульні кавомашини.

Безкоштовні зернові кавомашини для офісу є найбільш доцільним рішенням для організації, що налічує 10-20 співробітників, що загалом випивають від двадцяти чашок смачного напою, що бадьорить. Машинки Necta є професійним обладнанням від італійського бренду, яке справляється із приготуванням різних видів кави.

Першокласні зернові кавоварки заправляють зерновою кавою, яку потрібно насипати в особливий відсік. В автоматичних машинах для приготування такого напою є вбудована кавомолка, за рахунок чого кава в них готується за кілька секунд після натискання кількох кнопок.

Вибір напоїв, що готуються за допомогою зернової машини Necta, дуже великий. Саме таке оснащення задовольняє потреби висококласних закладів, де збираються справжні цінителі кави (наприклад, великі ресторани чи кав'ярні). Автоматичними зерновими кавоварками зручно та просто користуватися. Але не забувайте, що фірма Сіба. Кафе має різне обладнання для приготування ароматного напою, так що вибирайте техніку в оренду на свій розсуд.

Якщо вас зацікавила вигідна пропозиція компанії – звертайтесь, і її співробітники за короткий час привезуть вам довгоочікуване обладнання, призначене для великого офісного колективу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі