Новини компаній

Як вибрати тату майстра - поради від майстрів тату студії “Фрі Арт Тату”

26 January 2022, 15:55

Майстри тату студії Free Art Tattoo розповіли про критерії вибору тату майстра, що запитати під час знайомства з ним.


тату майстер

Якщо ви хочете, щоб натільний малюнок дійсно радував вас довгі роки, а нанесення та загоєння татуювання пройшло без складнощів, наша стаття для вас.

Як вибрати хорошого тату-майстра у будь-якому місті? За відповіддю ми вирушили в популярний тату салон у києві “Фрі Арт Тату”.

Нема куди поспішати

Визначившись з ескізом, охочі набити тату починають шукати майстра. Ситуації, коли, роздрукувавши картинку, що сподобалася, на принтері, людина відправляється за татуюванням до першого-ліпшого салону, на жаль, не рідкість.

Наша порада: не поспішайте! Приділіть пошуку майстра достатньо часу. Витрачений час окупиться сторицею, адже ви плануєте нанести вічний малюнок на шкіру. Важливо, щоб результат виглядав красиво, й вам сподобався.

Думаєте, що всі найкращі тату майстри у Києві? Впевнені, у вашому місті працюють талановиті художники. Варто пошукати.

Завітайте до кількох студій

Співробітники тату-салонів з розумінням ставляться, коли відвідувачі заходять “тільки запитати”. Рішення про тату деяким людям дається непросто й ті довго придивляються, вибираючи свого майстра та салон.

Якщо студія працює за всіма правилами, тобто використовує сертифіковане чорнило, разовий інструмент, стерилізує поверхні, вам з радістю покажуть умови роботи та нададуть сертифікати на фарбу за запитом.

Ви, як потенційний клієнт, маєте оцінити атмосферу та, чистоту кабінету, приязність персоналу.

Портфоліо обраного художника

free art tattoo

Не треба бути тату-майстром, щоб наочно оцінити якість та красу фінальної роботи. Тому обов'язково подивіться портфоліо обраного майстра – сюжети, кольори, плавність ліній. Натільний малюнок, що наноситься на все життя, повинен вийти ідеальним без перебільшення.

Зважте, в якому стилі працює майстер. Звичайно, у цій справі багато універсалів. Але все ж таки якщо хочете отримати ніжний акварельний малюнок, експерти не рекомендують записуватися до фахівця, який працює переважно в стилі орнаментал або іншому протилежному вашому задуму.

Особисте знайомство

Перший візит до майстра не закінчується бодіартом. Для початку клієнт знайомиться з татуювальником - є можливість поставити всі питання, що цікавлять:

  • які матеріали використовуються;
  • скільки етапів роботи буде;
  • як дотримуватися гігієни з готовим малюнком;
  • скільки коштує зробити тату.

На сеансі-консультації в студії Фрі Арт Тату обговорюють та коригують обраний ескіз. Після чого майстер робить “примірку” малюнка до обраної ділянки тіла, щоб визначитися з масштабом та точним розміщенням.

Нанесення малюнка займає кілька годин, а великі ескізи б'ються по кілька сеансів, тож ваш комфорт під час тактильного контакту з малознайомою людиною весь цей час дуже важливий.

Рекомендації знайомих

І нехай у людей різні смаки, рекомендуємо все ж таки прислухатися до друзів, які вже робили татуювання.

Вони можуть порекомендувати майстра, дати кілька корисних порад, як перетерпіти біль під час сеансу, застерегти від помилок, яких вони припустилися, колись вибираючи татуювальника.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: татуювання татумайстер  
Матеріали по темі