Події

У селі Житомирської області горіла хата, в оселі рятувальники виявили загиблого чоловіка

7 February 2022, 15:26

Уранці 7 лютого в селі Зубковичі Олевської громади Коростенського району сталася пожежа у дерев’яному житловому будинку. Рятувальники виявили в оселі чоловіка без ознак життя. Найімовірніше, причиною займання стала необережність під час куріння.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу за екстреним номером «101» надійшло о 10:57 год. 7 лютого.

«На момент прибуття бійців ДСНС з’ясувалося, що з будинку йде дим. Значне пожежне навантаження створювало захаращення оселі речами домашнього вжитку. Відкритого вогню не спостерігалося, відбувалося тління речей. Місцеві жителі сповістили вогнеборців, що у одній із кімнат може бути власник оселі», – йдеться у повідомленні.

Керівник гасіння пожежі залучив основі сили і засоби на пошук чоловіка. Під час розвідки пожежі рятувальники виявили у одній із кімнат тіло чоловіка без ознак життя.

О 11:45 пожежу локалізували та о 12:07 ліквідували. За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння. Остаточну причину пожежі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 25 січня 2022 року в селі Княжин Чуднівської громади Житомирської області сталася пожежа у житловому будинку. Під час гасіння рятувальники виявили в оселі загиблого 61-річного господаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Олевський район  
Матеріали по темі