Місто

Мер Житомира оприлюднив відео «розборок» за пиво, які влаштував чоловік, що назвався захисником

20 March 2022, 17:50

Відео «розборки» за літр пива, які в Житомирі влаштувала особа, що назвалася захисником Батьківщини, оприлюднив 20 березня мер Житомира Сергій Сухомлин.

Він зазначив, що подія сталася сьогодні, хоча на відео з камери магазину пива «Бірвілль» дата 16 березня 2022 року, час 15:17.

«Шановні! Наголошую! Носити пов’язку на руці мають право військовослужбовці та Тероборона, не цивільні. Якщо ти військовий, або з тероборони і вживаєш спиртне – йдеш під трибунал», - написав Сергій Сухомлин та пообіцяв Pepsi тому, хто назве ім’я «героя».


Нагадаємо, 28 лютого Ради оборони Житомирщини заборонила продаж будь-яких алкогольних напоїв на всій території області, а 15 березня Рада оборони Житомирщини своїм рішенням дозволила продаж слабоалкогольних напоїв та пива з 10:00 до 18:00 виключно цивільному населенню в магазинах, що мають відповідну ліцензію.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня 2022 року Житомирська міська рада попередила, що у водіїв, які будуть їздити напідпитку, автомобілі вилучатимуть на потреби військових. Згодом патрульні поінформували, що у Житомирі вилучили транспортний засіб у водія, який був за кермом у стані алкогольного сп’яніння: вилучений автобус «Рута» має перейти на потреби військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна пиво Сухомлин алкоголь  
Матеріали по темі