Події

​У Житомирській області лікарі прооперували жінку, яку побив 33-річний син: справу скерували до суду

3 May 2022, 14:10

Наприкінці березня у селі Рижани, що на Хорошівщині, 33-річний син побив матір. Жінка потрапила до лікарні з розривом селезінки, а її сина було взято під варту. Наразі поліція завершила розслідування справи і скерувала обвинувальний акт до суду.

Про це 3 травня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Днями слідчі відділу поліції №4 Житомирського районного управління завершили розслідування травмування 62-річної жительки села Рижанів. Поліцейські зібрали докази причетності до цього діяння 33-річного сина потерпілої. Після оголошення підозри чоловіка було взято під варту. Нині обвинувальний акт відносно нього скеровано до суду», - повідомили в поліції.

Події відбувалися наприкінці березня. Того дня до поліції надійшло повідомлення 62-річної жительки Хорошівської громади щодо неправомірних дій сина. На місце пригоди одразу ж було скеровано слідчо-оперативну групу відділу поліції №4 Житомирського РУП. Одночасно з правоохоронцями до будинку жінки прибули і лікарі швидкої, які її ушпиталили. Медики діагностували у пенсіонерки розрив селезінки, внутрішню кровотечу та провели оперативне втручання.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження жінка отримала під час конфлікту з сином. Причиною сварки стало систематичне вживання алкоголю чоловіком та його небажання працювати. Аргументи матері розлютили сина і він кинувся на неї з кулаками.

Відповідно до висновків експертів тілесні ушкодження, спричинені жінці, відносяться до категорії тяжких.

«Відтак слідчі відділу поліції №4 Житомирського РУП повідомили 33-річному жителю села Рижанів про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Після проведення усіх необхідних слідчих дій правоохоронці скерували обвинувальний акт до суду», - повідомили в поліції.

Відповідно до чинного законодавства за скоєння умисного тяжкого тілесного ушкодження обвинуваченому може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня 2022 року в лікарні помер 69-річний житель селища Хорошева, якого госпіталізували із серйозними травмами. З’ясувалося, що чоловіка до смерті побив 28-річний знайомий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття бійка конфлікт Хорошів Рижани  
Матеріали по темі