Місто

Міська рада оприлюднила розпорядження мера про відновлення роботи дитсадків у Житомирі: до 15 дітей у групі, гнучкий режим роботи

18 May 2022, 11:16

Заклади дошкільної освіти Житомирської міської територіальної громади відновили роботу з 9 травня.

Розпорядження про відновлення роботи мер Житомира Сергій Сухомлин підписав 6 травня, але міська рада оприлюднила його тільки зараз.

«Спільно з керівниками закладів дошкільної освіти укомплектувати групи загального розвитку у кількості до 15 дітей та забезпечити проведення освітнього процесу з дітьми враховуючи особливості функціонування закладів в умовах дії воєнного стану та передбачивши гнучкий режим роботи відповідно до запитів батьків. При прийомі дітей до закладів враховувати зайнятість на роботі обох батьків. Здійснювати зарахування до закладів дошкільної освіти дітей внутрішньо переміщених осіб та утримувати їх безкоштовно. Зараховувати дітей з важкими порушеннями у розвитку (порушеннями зору, слуху, з інтелектуальною недостатністю, із затримкою психічного розвитку, дитячим церебральним паралічем, з дитячим аутизмом до Житомирського спеціального закладу дошкільної освіти №59 Житомирської міської ради та утримувати безкоштовно», - йдеться у документі.

dittt2


Скріншот з розпорядження

Нагадаємо, у вечірньому зверненні 3 травня мер Житомира Сергій Сухомлин розповів, що найближчим часом у місті запрацюють ще деякі дошкільні навчальні заклади і департамент освіти приймає заяви від батьків, аби розуміти, у яких районах міста є потреба у відновленні роботи закладів. У Житомирі готові були відновити роботу 25 дошкільних навчальних закладів: 4 травня міська рада оприлюднила перелік цих закладів та алгоритм прийому дітей.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 13 квітня 2022 року в Житомирській області відновив роботу 21 дитсадок, з них у Житомирі – лише один.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитсадок розпорядження ДНЗ діти  
Матеріали по темі