Події

Житомирянин потрапив до реанімації після невдалого візиту до знайомих: помилився квартирою, а господар зустрів з кулаками

26 May 2022, 12:25

У ночі 25 травня до обласної лікарні ушпиталили 38-річного житомирянина. Чоловік отримав тілесні ушкодження у результаті бійки, поліцейські затримали причетного до його травмування.

Про це 26 травня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Близько півночі до Житомирського райуправління поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію до обласної лікарні 38-річного жителя обласного центру. У нього діагностували складні травми голови та грудної клітини. Лікарі провели оперативне втручання. Стан пацієнта оцінюють як тяжкий», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські з’ясували, що чоловіка виявили в одному з під’їздів будинку, однак він не проживає у цій багатоквартирці. Оперативники кримінальної поліції провели низку першочергових заходів та встановили, що потерпілий приходив до знайомих. З якихось причин він помилився адресою та намагався потрапити до квартири, в якій проживає 26-річний житомирянин. Попередньо, саме господар за допомогою кулаків вигнав невідомого візитера, спричинивши йому травми.

Поліцейські затримали причетного до події чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Слідчі оголосили йому про підозру у завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України).

Нагадаємо, 16 травня у селі Нової Чорториї жінка виявила тіло сина в його будинку, поліція затримала 39-річного чоловіка причетного у вбивстві.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня 2022 року у селі Черняхівської громади під час застілля в обійсті місцевої жительки виникла раптова суперечка, у результаті якої один з гостей заподіяв господарці серйозне поранення голови і травмував інших людей. Винуватця взяли під варту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття поліція реанімація  
Матеріали по темі