Місто

Море емоцій та живе спілкування: «Кромберг енд Шуберт Житомир» влаштував свято для дітей працівників

7 June 2022, 10:23

Дитинство – час віри у фей та єдинорогів, період крилатих мрій та очікування дива. І кожен день цієї пори має бути сповнений щирими усмішками і теплом.

У цьому переконана адміністрація підприємства «Кромберг енд Шуберт Житомир». У цей непростий час керівництво заводу вирішило ще раз нагадати, що дитинство має бути безтурботним та неодмінно веселим. І вже традиційно з нагоди Дня захисту дітей для синів і донечок співробітників влаштували свято.

У суботу, 4 червня, найменші хлопчики та дівчатка потрапили на територію казкових забав – малеча веселилася в одному з місцевих розважальних центрів. А підлітки відправились на боулінг. Усіх очікувало апетитне частування. Приємним бонусом став розіграш призів серед дітей старшого віку. Загалом цей день подарував «крошенятам» море емоцій, потішив живим спілкуванням, за яким вони так скучили.

«Мені здається, що одна з найбільших удач у житті людини – щасливе дитинство», – казала у свій час відома літераторка Агата Крісті. З цією думкою складно не погодитись. І обов’язок дорослих – зробити максимум, аби кожен з дітей мав ту найбільшу удачу в житті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт Житомир День захисту дітей дитина діти  
Матеріали по темі