Місто

Цьогоріч на пішохідній вулиці Житомира «літніх» парасольок не буде

12 July 2022, 10:20

Цього року на пішохідній вулиці Михайлівській у Житомирі не вивішуватимуть парасольки «літнього варіанту».

Про це 12 липня в коментарі Житомир.info розповів директор КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради Олександр Волокіта (інсталяція з «літніх» парасольок перебуває на балансі цього підприємства).

«Вивішувати різнокольорові парасольки не будемо. По-перше, це не на часі. По-друге, вважаємо, що цього не варто робити з міркувань безпеки. Адже це яскрава локація і теоретично може слугувати як мітка», – сказав Олександр Волокіта.

Зазначимо, що, аби прикрасити головну вулицю міста, щороку закуповували нові парасолі, адже їх вистачає лише на сезон.

Зауважимо також, що на Михайлівській досі висять «зимові» парасольки. Директор КП «Міськсвітло» Сергій Ковальчук («зимові» парасольки перебувають на балансі цього підприємства) зазначив, що, найімовірніше, цього року різдвяно-новорічну інсталяцію не зніматимуть на літній період – вона чекатиме зимових свят.

Нагадаємо, влітку 2021 року «літні» різнокольорові парасольки на вулиці Михайлівській у Житомирі розвішували 24 червня. Майже до того часу Михайлівську прикрашали «зимові» парасольки.

Як повідомляв Житомир.info, вперше різнокольорові парасольки з’явилися на Михайлівській у квітні 2018 року. Тоді така інсталяція обійшлася місту в менш як 25 тисяч гривень. У квітні 2019 року на Михайлівській розвісили 190 різнокольорових парасольок. У 2020 році «літні» парасольки розвішували 10 червня.

Куди дівають «літні» парасольки після одного сезону - розповідав у жовтні 2020 року директор КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парасолька парасольки Михайлівська  
Матеріали по темі