Місто

Житомирське ТТУ через місяць після укладання оприлюднило договір на заміну 500 кв.м асфальту за 0,5 млн грн

9 August 2022, 12:16

Комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» уклало угоду з комунальним підприємством «Управління автомобільних шляхів» на послуги «з улаштування асфальтобетонного покриття» площею 500 кв.м на чотирьох вулицях.

Закупівля була проведена без тендеру, за процедурою «Українська визвольна війна», договір підписали 23 червня 2022 року, а інформацію про це в системі «Прозорро» оприлюднили лише 21 липня.

За роботи, які УАШ має завершити до 22 серпня, ТТУ заплатить 499 тис. 359,83 грн, асфальтобетонне покриття має бути товщиною не менш ніж 7 см. В додатку до договору зазначено, що ремонт має проводитись на чотирьох вулицях: Корольова, Східна, Бориса Тена Небесної сотні.

tty-remont

Нагадаємо, в липні працівники КП «УАШ» завершували ремонт на вулиці Вітрука, в планах були поточні ремонти ще трьох вулиць – Лятошинського, Івана кочерги і частини Покровської.

Як повідомляв Житомир.info, в останні дні травня 2022 року в Житомирі КП «УАШ» розпочало ремонтувати вулицю Театральну на ділянці від вулиці Мала Бердичівська до майдану Перемоги, за два місяці роботи завершили і нанесли нову розмітку, яка почала діяти з 27 липня 2022 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ асфальт ремонт тендер УАШ дорога  
Матеріали по темі