Події

Над Житомиром пролетіли ворожі ракети, керівник ОВА повідомляє про два вибухи внаслідок ракетного удару

16 August 2022, 13:24

Над Житомиром 16 серпня приблизно о 13:05 пролетіли дві ворожі ракети.

Про це повідомляють житомиряни, які в цей час були в центрі міста. Ракети летіли з напрямку білорусі в бік Вінниці.

Чекаємо офіційної інформації.

Зауважимо, що в Житомирській області о 12:58 була оголошена повітряна тривога, також тривогу оголосили в Київській, Волинській і Рівненській областях.

О 13:30 начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко повідомив про два вибухи внаслідок ракетного удару.

«На території Житомирського району підтверджено два вибухи внаслідок ракетного удару. Додаткову інформацію буде надано згодом», - йдеться у повідомленні керівника ОВА.

Бунечко також підтвердив, що ракети по Житомирському району були випущені з території білорусі.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 8 на 9 червня 2022 року по Житомирській області вдарили ракетою з боку білорусі: ракета влучила у багатоповерхову будівлю у Новоград-Волинському. Вранці 25 червня 2022 року в соціальних мережах житомиряни повідомляли, що чули гучні вибухи в різних районах міст, згодом мер Житомира Сергій Сухомлин інформував, що росія завдала ракетних ударів по околицях Житомира, а по місту «прильотів» не було. 25 червня російські загарбники атакували 13 областей України та Київ, зокрема, по Житомирській області ворог випустив 24 ракети, в результаті ракетного обстрілу за офіційною інформацією один військовий загинув і один був поранений. Ракети по Україні були запущені з бомбардувальників у білоруському повітряному просторі, з військових кораблів у Чорному морі та з літаків, що пролітали над Каспійським морем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна обстріл авіаудар ракета  
Матеріали по темі