Місто

Житомирське УАШ готове заплатити 12,5 млн грн за ремонт Покровської та Небесної Сотні

23 August 2022, 15:16

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради оголосило дві закупівлі на поточний ремонт вулиць Небесної Сотні та Покровської. Загальна очікувана вартість робіт – 12,5 млн грн.

Про це йдеться в закупівлях, оголошених 23 серпня на ресурсі ProZorro.

У першій закупівлі мова йде про поточний ремонт вулиці Покровська (від вулиці Київської до вулиці Михайла Грушевського, від вул. Лесі Українки до вул. Миколи Сціборського). Очікувана вартість робіт – 8 млн 255 тис. грн.


У другій закупівлі мова йде про поточний ремонт вул. Небесної Сотні (від вул. Київської до вул. Бориса Тена). Очікувана вартість робіт - 4 млн 269 тис. грн.






Термін виконання поточного ремонту вулиць - до 20 листопада 2022 року.

Тендерні пропозиції КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради приймає до 2 вересня 2022 року.

Закупівлі комунальне підприємство проводить за спрощеною процедурою - без застосування електронних торгів, які тривають не менше 15 днів.

Нагадаємо, КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» 23 червня уклало угоду з КП «Управління автомобільних шляхів» на послуги «з улаштування асфальтобетонного покриття» площею 500 кв.м на чотирьох вулицях: Корольова, Східна, Бориса Тена Небесної сотні. Інформацію про це в системі «Прозорро» оприлюднили лише 21 липня.

Як повідомляв Житомир.info, в липні працівники КП «УАШ» завершували ремонт на вулиці Вітрука, в планах були поточні ремонти ще трьох вулиць – Лятошинського, Івана кочерги і частини Покровської.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ закупівля ремонт дороги Небесна Сотня Покровська тендер 
Матеріали по темі