Події

У Житомирі патрульні зупинили Volkswagen: рівень алкоголю в організмі 44-річного водія перевищував 5 проміле

29 August 2022, 12:42

Учора, близько 15-ї години, на вулиці Корольова за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили Volkswagen. Виявилось, що у чоловіка рівень алкоголю в організмі перевищував 5 проміле.

Про це 29 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції у Житомирській області.

«Під час перевірки документів інспектори помітили у водія автомобіля ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти освідування на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — стрілки драгера показали вгору. А це означає, що рівень алкоголю в організмі чоловіка перевищував 5 проміле. Патрульні відсторонили 44-річного водія від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг) та ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп’яніння) КУпАП», - йдеться у повідомленні.

Цими вихідними інспектори зафіксували 21 випадок керування водіями транспортними засобами з ознаками сп'яніння та склали на них адміністративні матеріали, які будуть направлені до суду.

Поліція вкотре закликає водіїв, не керуйте автомобілями у стані сп'яніння! Сідаючи за кермо напідпитку, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, 21 серпня на трасі Київ – Чоп у Житомирській області патрульні зупинили автобус за порушення ПДР. Виявилося, що водій був напідпитку, тож його відсторонили від керування.

Як повідомляв Житомир.info, 13-14 серпня 2022 року в селі Бігунь Словечанської громади та у Новограді-Волинському поліція зупинила двох нетверезих водіїв. Щоб уникнути відповідальності, чоловіки пропонували правоохоронцям хабарі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій нетверезий водій сп’яніння п’яний водій 
Матеріали по темі