Події

У Житомирі патрульні виявили переселенця з Харківської області, якого родичі вважали безвісти зниклим

27 September 2022, 15:13

Днями ТОРівці під час патрулювання на вулиці Слобідській виявили 45-річного чоловіка, який перебував в активному розшуку поліцією і вважався безвісти зниклим.

Про це 27 вересня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Днями під час патрулювання вулиці Слобідська увагу патрульних привернув підозрілий чоловік. Інспектори перевірили документи та встановили особу невідомого. Як виявилось — 45-річний чоловік перебуває в активному розшуку Вишгородським управлінням поліції ГУНП в Київській області як безвісти зниклий», - йдеться у повідомленні.

Охоронці порядку доставили громадянина до Житомирського районного управління поліції.

В коментарі для Житомир.info речниця поліції Житомирської області Алла Ващенко зазначила, що чоловік уже близько місяця проживає у Житомирі.

«Чоловік переїхав з Харківської області, близько місяця жив у Житомирі, але не підтримував зв'язок з тіткою, яка і заявила про його зникнення», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 3 серпня 2022 року у Житомирі поліція розшукала сімейну пару, яка вважалася безвісно зниклою у Маріуполі. Загалом з початку 2022 року житомирські поліцейські встановили місцезнаходження близько півтори сотні розшукуваних осіб. Серед них – 78 містян, які переховувалися від правоохоронних органів або ухилялися від виконання покарань за вчинені правопорушення, ще 65 – безвісно зниклі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зникнення розшук безвісти зниклий поліція 
Матеріали по темі