Місто

З бюджету Житомирської громади виплатять грошові винагороди чотирьом спортсменам і тренеру

23 June 2023, 13:10

З бюджету Житомирської міської територіальної громади виплатять грошові винагороди переможцям і призерам міжнародних змагань та їх тренерам.

Розпорядження про виплату нагород 22 червня 2023 року підписав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«На підставі клопотання Житомирського регіонального центру з фізичної культури i спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» від 12.06.2023 № 86, клопотання спортсмена Баленкова А.О. від 31.05.2023, клопотання тренера Дротенка О.Л. від 15.05.2023 управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради провести у червні – липні 2023 року виплату грошових винагород за високі спортивні досягнення», - йдеться у документі.

За рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті по KПKBK 1115012 «Проведення навчально-тренувальних зборів i змагань з неолlмпійських видів спорту» виплатять винагороди:

Баленкову Андрію Олександровичусрібному призеру чемпіонату світу з пауерліфтингу (жим лежачи), у сумі 20 тисяч гривень;

Гриньку Давиду Олеговичу – чемпіону Свропи з таеквондо ІТФ серед молодших юніорів, у сумі 12,5 тисяч гривень;

Гусевій Катерині Олександрівні – бронзовій призерці чемпіонату Європи з таеквондо ІТФ серед молоді, у сумі 8 тисяч гривень;

Дротенку Олександру Леонідовичу – тренеру Гринька Давида та Гусевої Катерини – призерів чемпіонату Свропи з таеквондо ІТФ, у сумі 6 тис. 250 гривень.

За рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті по KПKBK 1115022 «Проведення навчально-тренувальних зборів i змагань та заходів зі спорту осіб з інвалідністю»:

Нетязі Луці Володимировичучемпіону Європи з дзюдо серед ociб з порушеннями слуху, у сумі 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, розпорядженням від 21 квітня 2023 року мер доручив виплатити грошові винагороди чемпіонці Європи з боротьби Ірині Бондар та її тренеру Михайлу Христосову.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2023 року виконком Житомирської міської ради ухвалив рішення про встановлення винагород спортсменам і тренерам Житомирської міської територіальної громади за досягнення високих спортивних результатів на міжнародних змаганнях: максимальна винагорода становила 80 тис. грн, мінімальна – 2 тис. грн. Згодом вирішили всі розміри винагород збільшити на 5 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження винагорода спортсмен тренер  
Матеріали по темі