Події

У Житомирі на Вільському шляху Ford збив 84-річного дідуся, який переходив дорогу: потерпілого госпіталізували

5 July 2023, 14:38

У Житомирі на Вільському шляху 5 липня в обідню пору автівка збила пішохода.

Про це близько 12 години Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області для Житомир.info підтвердили факт ДТП та зазначили, що виклик про автопригоду надійшов близько 12:30. Попередньо, автомобіль Ford здійснив наїзд на пішохода, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі Житомирського районного управління поліції розповіли, що потерпілий – 84-річний житомирянин. Чоловік потрапив до лікарні.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 липня близько 12:20 на вулиці Вільський шлях в обласному центрі. Попередньо, водій автомобіля Ford 58-річний киянин, рухаючись від Проспекту Миру у напрямку вулиці Індустріальної, здійснив наїзд на 84-річного житомирянина, який переходив проїжджу частину. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні. Усі обставини події встановлює слідство», - зазначили у поліції.

Нагадаємо, у Житомирі вранці 5 липня зіткнулися Hundai та Nissan, обійшлося без потерпілих.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2023 року на перехресті вулиць Довженка та Ріхтера сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. Водій автомобіля KIA здійснив рух на заборонений сигнал світлофора, в результаті чого відбулось зіткнення з автомобілем Chrysler.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція РУП постраждалий 
Матеріали по темі