Події

У Коростенському районі двоє підлітків на мотоциклі потрапили в ДТП, обох госпіталізували

5 August 2023, 13:51

Увечері 4 серпня в Коростенському районі Житомирської області автомобіль зіткнувся з мотоциклом, яким їхали двоє підлітків. Обидва хлопці отримали травми, тож їх госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Коростенського районне управління поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 серпня близько 21:00 у с. Іскорость.

«Попередньо, 25-річний житель району, рухаючись автомобілем Renault Megane у напрямку міста, не впорався з керуванням та здійснив виїзд на зустрічну смугу руху. Там відбулося зіткнення з мотоциклом Lifan під керуванням 16-річного жителя місцевої громади», – йдеться у повідомленні.

У результаті травми отримали водій та 16-річний пасажир мотоцикла. Їх доставили до Коростенської міської лікарні для обстеження та надання допомоги. Медики ушпиталили хлопців.

Нині слідчими Коростенського райуправління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Нагадаємо, 4 серпня 2023 на вулиці Київській у Житомирі автомобіль Renault не пропустив мотоцикл Loncin. ДТП минулася без постраждалих

Як повідомляв Житомир.info, 3 серпня 2023 року в Коростені 16-річний хлопець перекинувся на мотоциклі та врізався в металевий паркан. Підлітка госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл мотоцикліст підліток Коростенський район  
Матеріали по темі