Події

В Житомирській області втретє за рік патрульні зупиняють мотоцикліста напідпитку та без прав

16 August 2023, 16:25

Патрульні зупинили водія у стані сп'яніння втретє за рік.

Про це 16 серпня повідомляє Патрульна поліція Житомирської області.

«15 серпня за порушення правил дорожнього руху охоронці порядку зупинили керманича мотоцикла ІЖ. Під час перевірки документів інспектори встановили, що водій вже позбавлений права керування транспортними засобами, не вперше сів за кермо напідпитку та знову виявили у чоловіка ознаки сп'яніння. Керманич пройшов огляд на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — 2,57 проміле алкоголю, що майже в 13 разів перевищує допустиму норму», - йдеться в повідомленні.

Патрульні відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння втретє протягом року), ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування, вчинене повторно протягом року) КУпАП.

Нагадаємо, 25 липня в Тетерівській громаді Житомирської області водій напідпитку намагався відкупитися від відповідальності. Поліція зупинила мотоцикл «Mustang»: керманич рухався без шолому на незареєстрованому двоколісному транспортному засобі.

Як повідомляв Житомир.info, 3 липня 2023 року на одному із блокпостів Житомирської області зупинили водія, у якого рівень алкоголю перевищив допустиму норму у 15 разів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій нетверезий водій сп’яніння п’яний водій мотоцикл патрульна поліція 
Матеріали по темі