Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області перекинулася вантажівка: є потерпілі, рух транспорту ускладнений в обох напрямках (оновлено)

11 January 2024, 21:49

У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталася близько 20 години на 193 км автодороги Київ—Чоп (поблизу села Андріївка, Житомирської області), рух транспорту ускладнений в обох напрямках.

Про це 11 січня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Патрульні організували роз'їзд транспорту на місці автопригоди, крайніми правими смугами руху. Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, а найголовніше — бережіть життя своє та близьких», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що на фото патрульної поліції зафіксована перекинута вантажівка.

Оновлено. Рух транспорту відновлений о 3 год 38 хв.

Нагадаємо, вранці 11 січня на об'їзній трасі біля Бердичева сталася ДТП з потерпілими. Смуга руху в напрямку Житомира була перекрита. Через зіткнення з вантажівкою загинув водій Audi – 40-річний бердичівлянин

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 10 січня 2024 року у Житомирі на проспекті Незалежності сталася ДТП за участі легковика та вантажівки. Рух транспорту був ускладнений.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ускладнений рух Київ-Чоп патрульний вантажівка поліція 
Матеріали по темі