Влада

Житомирська обласна влада готує регіон до виборів

4 September 2007, 14:30

Розпорядженням голови Житомирської облдержадміністрації від 14 серпня 2007 року №285 утворено обласну робочу групу для забезпечення проведення позачергових виборів до Верховної Ради України на чолі із заступником голови облдержадміністрації Миколою Черненком.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Завдання групи – організаційне та матеріально-технічне забезпечення проведення 30 вересня 2007 року позачергових виборів до Верховної Ради. Відповідні робочі групи утворені при райдержадміністраціях та міськвиконкомах.

Проведено інвентаризацію виборчих скриньок та комп’ютерної техніки. В області 3959 великих та 2789 малих виборчих скриньок, яких вистачить для проведення голосування.

В області утворено 28 районних та міських робочих груп обліку виборців. Групи очолили заступники голів райдержадміністрацій, міських голів. До складу робочих груп увійшли представники територіальних МВС, юстиції, військкомату, Державного департаменту України з питань виконання покарань, ДПА, військових частин, соціального захисту населення, охорони здоров’я.

В області працює 10 окружних виборчих комісій. За повідомленням прес-служби, місцеві органи виконавчої влади забезпечили їх приміщеннями та засобами зв’язку, обладнанням, інвентарем, оргтехнікою відповідно до вимог ЦВК. Проводиться робота по облаштуванню приміщень для роботи дільничних виборчих комісій, виборчих дільниць.

На останніх виборах народних депутатів в Житомирській області було 1430 звичайних дільниць, на цих виборах кількість їх не збільшилась. Планується також створення 38 спеціальних дільниць. Загалом це складає1468 дільниць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі