Події

Новые подробности закрытия в Житомире стихийного рынка на ул. Московской

22 October 2007, 12:25

Житомир.info получил следующее сообщение пресс-службы УМВД Украинв в Житомирской области относительно задержания граждан во время демонтажа торговых точек по ул. Московской:

«Інформація стосовно подій, що мали місце 21 жовтня 2007 р. по вул. Московській м.Житомира

Про будівництво та реконструкцію об’єктів архітектури по вул. Московській в районі Житнього ринку  обласного центру йшлося вже давно і не на одному засіданні міської ради. Логічним завершенням дискусій з цього приводу стало прийняте міськвиконкомом рішення від 03.11.2006р. №812 „Про звільнення вул. Московської, 10, 12, 14, 16 від об’єктів дрібнороздрібної мережі”.

На виконання цього рішення 21 жовтня поточного року комунальними підприємствами м.Житомира по вул. Московській на ділянці від вул. Київської до вул. Лятошинського розпочато відповідні роботи. Вказану ділянку було огороджено і перекрито рух транспорту.

Проте, виконавці зіштовхнулися з протистоянням з боку групи осіб, які, несподівано з’явившись на огородженій ділянці, з брутальною лайкою почали активно перешкоджати веденню запланованих робіт. За таких обставин виконавці змушені були повідомити до міліції про порушення громадського порядку.

На місце події прибули наряди патрульно-постової служби та УДАІ УМВС, які затримали п’ятьох найактивніших порушників порядку та доставили їх до Житомирського міськвідділу міліції, де на них складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.ст. 173 (Дрібне хуліганство) і 185 (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі працівника міліції) КУпАП.

Дії працівників міліції, направлені на припинення порушень громадського порядку, є законними та правомірними.

УМВС України в Житомирській області»

Как сообщал Житомир.info, в Житомире на улице Московской демонтировали все находящиеся на ней торговые точки, а сама улица оцеплена сотрудниками милиции, заблокирована автомобилями патрульно-постовой службы и ограждена сплошным забором. Городской транспорт движется в объезд заблокированного участка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі