Політика

В Червоноармійському районі Житомирської області влада відмовляється допомагати людям, що підтримують опозицію

7 February 2012, 09:43

До депутата Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Руслана Годованого звернулись мешканці села Буряківка Червоноармійського району Житомирщини із скаргою на бездіяльність місцевої влади у складних погодних умовах.

Зі слів жителів села, сьогодні зранку центральною вулицею Буряківки прїхав трактор і розчистив дорогу. Селяни попросили з центральної вулиці звернути у провулок і прочистити дорогу до фельдшерського пункту та місця прийому молока, тому що донести бідони з молоком по заметах фізично не можливо. На що отримали відповідь від голови Червоноармійської районної ради Анатолія Липка, що їхав у автомобілі позаду трактора: «Нехай вам опозиція чистить дорогу».

«Пан Липко, певно, забув навіщо його обирали до ради і, що він отримує заробітну плату з коштів платників податків. Гроші на пальне для очистки снігу платить районний бюджет теж з податків жителів Червоноармійського району, і у тому числі мешканців Буряківки. Також, варто враховувати, що на вулиці, яку просили почистити від снігу селяни, розташовано ФАП. Дороги від снігу  за бюджетні кошти мають чистити не перед автомобілями місцевих чиновників, а там, де цього потребує громада», - говорить Руслан Годований.

Нагадаємо, 12 лютого у Червоноармійському районі відбудуться довибори до Житомирської обласної ради. І саме в селі Буряківка кандидат від об’єднаної опозиції, член «Фронту Змін» Дмитро Кропачов має найбільшу підтримку у порівнянні з провладним кандидатом.

 Прес-служба «Фронт змін»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі