Політика

Робоча поїздка Литвина в Житомирську область - агітаційний тур за гроші бюджету

17 February 2012, 17:53

Спікер Литвин запропонував притягнути до відповідальності депутатів Рибакова і Забзалюка. Може, повторюся, але цинізм цієї людини не має меж.

Він з невеликими перервами майже 10 років керує Верховною Радою. Саме під проводом Литвина в парламенті процвітає згадана корупція. І саме завдяки таким самим "тушкам", які зрадили "Нашу Україну", Литвин в 2002 році вперше обрався спікером.

Але подвійний цинізм Литвина в тому, що корупцію він помічає лише навколо, але не в собі.

У четвер Литвин здійснив так звану "робочу поїздку" до Новоград-Волинського району Житомирської області. Ви запитаєте, а чому Литвин поїхав саме до Новоград-Волинського, а не, наприклад, до Новгород-Сіверського? Тому що ця поїздка – це передвиборчий агітаційний тур Литвина за державні кошти. Бо саме за цим округом в Новоград-Волинському через вісім місяців він буде обиратися до нової Верховної Ради.

Подивіться на програму "робочої поїздки" Литвина! Роздача подарунків та відвідини зруйнованої школи.
 

\"\"

 

\"\"

 

Підкуп виборців – вибачте, роздачу "стипендій" та "грантів" – Литвин здійснював від імені якогось фонду "Майбутнє Полісся".

 

Дивимося у державний реєстр. Керівником фонду виступає син Литвина (або досі студент, або щойно випустився), а створено цю структуру було менше ніж за рік до виборів.

 

\"\"



Цікаво лише, чому питаннями благодійності моралізатор Литвин перейнявся напередодні балотування? І які послуги має надати Литвин, щоб хтось погодився фінансувати цей фонд?

Найжахливіше ж те, що задурені виборці Новоград-Волинського району таки проголосують за свого земляка. І найближчі п\'ять років ми знову будемо слухати його цинічні моралізаторські виступи в парламенті.

Сергій Лещенко, блог на УП

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі