Місто

В Житомирі зводять величезний житловий комплекс «Фаворит» з усією інфраструктурою

22 March 2012, 16:00

Останні приклади зведення житлових новобудов у Житомирі не сприяють підвищенні довіри до забудовників.   

  1. Скандальне зведення багатоповерхового житлового будинку на вулиці Івана Богуна, що на Корбутівці. Термін здачі будинку в експлуатацію – 2011 рік. Будинок будується за рахунок коштів інвесторів-майбутніх власників квартир. Офіційно він вже прийнятий, але реально – недобудований. Люди чекають на своє житло. 
  1. Позавчора під стінам житомирської облдердержадміністрації зібралися ошукані інвестори «Олвіта-Буд», який перетворився в довгобуд. Отож, як бачимо, довіри до забудників  Житомирі немає. 

Інша ситуація з житловим комплексом «Фаворит», який зводять за адресою Вітрука, 6. Одразу можна подумати, що тут буде один будинок. Виявляється ні. На Вітрука, 6 зростає перший у Житомирі житловий комплекс з повною інфраструктурою, яка забезпечить максимум потреб для комфортного проживання його мешканців. Комплекс «Фаворит» планується розташувати на 8-ми гектарах землі, яка буде займати  квартал в межах вулиць: Бородія-Вітрука, Шевченка-Бориса Тена. 

Територія цього кварталу до 2015-го року зміниться до невпізнання 

Тут будуть зведені шість житлових будинків з одно-, дво і трикімнатними квартирами. Життя у «Фавориті» буде забезпечено всім необхідним: на території комплексу забудовник передбачив функціонування супермаркету, дитячого садку, приймального пункту хімчистки-пральні. Буде ресторан, кафе-кондитерська, відділення банку, стоматологічний кабінет, аптека, дитячі і спортивні майданчики. Крім цього – автостоянка, чотирирівневий паркінг, магазини. 

«Фаворит» облаштовує благоустрій території за індивідуальним проектом. Жителів цього комплексу оточуватиме краса. Паркові зони, зелені насадження, місця відпочинку. Ну і як апогей цього всього розмаїття – природне озеро в північній частині кварталу, яке зараз перебуває у занедбаному стані, а вже невдовзі радуватиме житомирян відблиском своєї води.

 
Придбати квартиру у Житомирі у ЖК «Фаворит» - справді, інвестиція в майбутнє

 Зведення комплексу почалося 26-го серпня 2011 року. Тоді початок будівництва відвідали перші особи Житомира та області. Сьогодні, трохи більш ніж за півроку, незважаючи на певні зупинки у роботі будівельників через сильні морози, підходить до завершення будівництво і здача в експлуатацію першої черги житлового комплексу – п’ятиповерхового житлового будинку (№1) по вулиці Бородія з вбудованим супермаркетом.

 Про вартість нерухомості у «Фавориті»  розповіла менеджер з продажів житла Ольги Бронштейн.

 Ольга Бронштейн: «Квадратний метр житлової площі у житловому комплексі «Фаворит» починається від 7500 гривень за квадратний метр і закінчуючи 9300 гривнями за метр квадратний (в залежності від варіанту внутрішнього оздоблення) передбачені також і дворівневі три- і чотирикімнатні квартири загальною площею від 75 до 110 квадратний метрів».

«Пропонуємо нашим клієнтам квартири під ключ, - каже Ольга Бронштейн. -  Це значить, що власник квартири отримує готове до заселення житло (ламінат, плитка, паркетна дошка, шпалери, тепла підлога у санвузлі, бронедвері, вікна п’ятикамерного профілю з трикамерним склом, утеплені зовнішні стіни, автономне опалення у кожній квартирі).
Високий показник енерго- та теплозбереження житла дозволить господарям підтримувати тепло в квартирі при мінімальних показниках роботи котла».

 Перший будинок буде зданий майбутнім мешканцям до проживання в третьому кварталі 2012-го року. Наразі у цьому будинку залишилася лише одна не продана двокімнатна квартира. Тому поспішайте. Зі 108-ми квартир 25 майбутніх власників вже внесли задаток.

 

З питань придбання житла звертайтесь за цими контактами

 Найцікавіше - на завершення. ЖК «Фаворит» єдиний у Житомирі будівельний житловий об’єкт, який зводиться, виключно, за кошти будівельної компанії. Власники квартир не інвестують у будівництво майбутнього житла ні копійки.

 Голова ради директорів компанії «Фаворит» Борислав Розенблат каже, що у компанії немає завдання продати наперед усі квартири, оскільки гроші на будівництво є.

 Борислав Розенблат: «Для впевненості людей, ми спочатку збудуємо, здамо, а вже  потім люди зможуть розрахуватися за зведене житло. Своєю справою ми маємо повернути довіру житомирян до забудовників. Тому я сьогодні закликаю всіх інвестувати гроші в своє майбутнє – в сучасне комфортне житло з новітніми енергозберігаючими технологіями, оскільки інвестиція у нове житло – це інвестиція  майбутнє. Придбання старого житла –  інвестиція у минуле.

 Тим, більше, що ми даємо безвідсоткову позику. Цим самим ми звільняємо людей від драконівських банківських кредитів. Продавши навіть стареньку квартиру, людина має можливість придбати житло у ЖК «Фаворит», а на зекономлені гроші на комунальні послуги, погашати залишок безпроцентної позики.

 - Будуючи житло для житомирян, ми використовуємо найякісніші матеріали. У кожній квартирі – автономне опалення, - продовжує Борислав Розенблат. - Котли – провідного німецького виробника, які відзначаються високим рівнем ККД. Квартири житлового  комплексу «Фаворит» оснащені сучасною вентиляційної системою «ШИДЛ», яка унеможливлює накопичення газу в приміщеннях та виникнення через це можливих небезпек.

 Електропроводка вся мідна. Труби опалення – металопластикові німецького виробництва. У санвузлах – підлога з підігрівом. Двері броньовані фабрики «Океан». Вікна «Візаж» – п’ятикамерний профіль трикамерне скло. Конструкція зовнішньої стіни має 30-сантиметровий газоблок, 10-сантиметровий прошарок мінвати та декоративне оздоблення камінням. Коефіцієнт енергозбереження в 2 рази перевищує норми по Україні. В квартирах ЖК «Фаворит» буде тепло у найлютіші морози при мінімальній роботі котла. Якщо ви спроможні інвестувати у своє майбутнє і майбутнє своїх дітей, купуйте сучасне житло.»

 Компанія «Фаворит» пропонує покупцям квартир безпрецедентні умови придбання житла. Щоб придбати квартиру в сучасній новобудові, обладнаній за останніми розробками у сфері енергозбереження, на початковому етапі варто внести лише 10% від вартості житла. І тільки коли будинок здається в експлуатацію власник квартири вносить 40% вартості. А за наступні 2 роки виплачує рівними частинами 50% залишкової вартості житла. І без відсотків! Де ви таке бачили?

 Завдання компанії – забезпечити комфорт для власників житла. Саме тому ще на стадії зведення першого житлового будинку робиться все для того, щоб після заселення ремонтів не проводилось. Щоб місця загального користування були в ідеально чистому стані, а по вечорам і зранку та у вихідні дні, щоб сусіди відпочивали спокійно. Монолітний будинок дає можливість врахувати всі побажання майбутніх власників, щодо перепланування.

 

 

Відділ продажів квартир у житловому комплексі «Фаворит»: (050) 313 30 81

 

Сергій ФОРЕСТ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі